Reinventează-ți stilul în această vară! Ce combinații sunt perfecte pentru sezonul cald

 advertising.ringier
.

Anul acesta, lasă-ți creativitatea și spiritul ludic să iasă la suprafață! Tommy Hilfiger te încurajează să îți reinventezi stilul în sezonul cald. Creează-ți vara așa cum îți dorești, cu ținute în culori jucăușe și cu un touch elegant, care te ajută să fii cool și să atragi toate privirile, indiferent de momentul zilei sau de locul în care te afli. 

Noua colecție Summer/ Pre-Fall 23 TOMMY HILFIGER îți vine în ajutor atunci când vrei să pregătești garderoba ideală pentru vară. Produsele sunt gândite în jurul a patru idei principale, cu ajutorul cărora poți da un refresh ținutelor tale.

supf23_msw_del1_bdoor_0053_hfr1supf23_msw_del1_bdoor_0053_hfr1

Ce combinații sunt potrivite pentru această vară?

Fii în centrul atenției!

Siluetele clasice sunt reinventate cu ajutorul unui touch fresh, de vară, perfect pentru o zi relaxată. Hainele sunt create din materiale ușoare, fluide, aerisite, care te ajută să te simți comod, indiferent de temperaturile de afară.

Pentru că orice look potrivit pentru piscină sau malul mării pornește de la o piesă centrală, adică un costum de baie, poți alege piesele potrivite din categoria Swimwear Tommy Hilfiger.

Viața în culori

Poți purta un look în culori superbe, în nuanțe ideale pentru sezonul cald, în timp ce te distrezi la o petrecere la piscină sau poți atrage toate privirile pe plajă, într-o variantă cu printuri îndrăznețe! 

Dacă vrei să ieși din zona ta de confort stilistic de tip clasic, atunci poți alege o variantă de look cu print jucăuș, în nuanțe pline de viață și potrivite pentru vară, precum galben solar sau roz intens.

Elementele clasice

Dacă alegi să rămâi la ținutele clasice, găsești în colecție și piese esențiale pentru orice garderobă, precum iconicul tricou polo. Pornind de la aceste obiecte, poți construi o ținută chic, prin care să îți exprimi personalitatea.

Dungile, perfecte pentru vară

Clasicele cămăși Oxford sunt reinterpretate și acum sunt create din materiale fluide, cu pattern-uri moderne, ca să fii cool în orice moment, în timp ce impresionezi cu eleganța ta.

Obiectele vestimentare incluse în această colecție sunt pentru toate gusturile, atât pentru persoanele care preferă nuanțe și printuri clasice, precum bleumarin, bej, alb, pattern în carouri sau dungi, dar și pentru cei care apreciază un outfit îndrăzneț.

Dungile sunt din nou la modă, iar varianta de outfit în care incluzi un element în dungi alb-bleumarin este ideală pentru sezonul cald din acest an.

Despre TOMMY HILFIGER

Unul dintre cele mai importante brand-uri de lifestyle din lume, TOMMY HILFIGER este recunoscut la nivel internațional ca brand-ul care celebrează esența stilului cool american clasic, cu un twist preppy. 

Reprezintă o sursă de motivație și inspirație pentru consumatori încă din 1985. Și în prezent, continuă să creeze un stil emblematic, care este un mix între clasic și modern, aducând o energie tinerească și un twist provocator. Vedeți ultima colecție și alegeți-vă stilurile favorite atât din magazinul online TOMMY HILFIGER, cât și din magazinele din țară!

Colecția este disponibilă pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton