Pune preț pe hrana de calitate pentru animalul tău de companie

 advertising.ringier
.

Profită de prețuri mici, livrare din stoc propriu la mii de produse de hrană, medicamente și accesorii pentru caini, pisici, păsări și alte animale.

Până recent, umanizarea animalelor de companie (îngrijirea sau comportamentul fata de caini ori pisici precum cel arătat fata de oameni) a fost privită, indiferent de cultura,  ca fiind greu de acceptat. Însă multumita schimbărilor culturale și sociale ale ultimilor ani, au apărut concepte precum „părinți' de animale de companie. Astfel, acești prieteni necuvantatori au ajuns sa fie priviți ca membri ai familiei. Azi, proprietarii lor sunt acum dispuși să investească mai multe resurse pentru o hrană potrivită, medicamente eficiente și accesorii premium pentru aceștia. Pentru a facilita întreaga îngrijirea de care au nevoie animalele de companie și de ferma, a apărut magazinul veterinar și petshop online PetMax

Din dragoste pentru animale

În petshop, cumpărătorii au acces la o varietate de produse, disponibile pentru comenzi online rapide, grație stocului bogat. În meniul superior al magazinului, vizitatorii pot ajunge (mulțumită filtrelor și categoriilor) cu usurinta la segmentul de produse de care au nevoie: articole pentru caini, pisici, păsări, animale de ferma, fitosanitare. Ultima secțiune conține cele mai noi și mai populare promoții.

Aceste categorii pot sa fie rearanjate atat în ordinea prețurilor (crescatoare/descrescatoare), cat și a popularității, a discountului sau a noutății; pentru rezultate mai rapide, se pot folosi filtrele din partea stanga – restrangand astfel paleta de rezultate, în funcție de acțiunea dorită, aroma, numărul de bucăți per set, cantitate, greutatea animalului, pret, producători și rating.

Astfel, clienții pot să descopere o multitudine de produse pentru bunăstarea și vitalitatea animalelor:

– Hrană pentru caini sau pisici (uscata si umeda)

– Diete veterinare pentru diverse nevoi

– Recompense delicioase pentru câini și pisici 

– Accesorii pentru câini și pisici – castroane, boluri (pentru apă și mâncare); jucarii; hamuri, lese si zgarzi; pături, perne și coșuri

– Produse de întreținere pentru câini și pisici – șampoane și balsamuri, covorase absorbante, curatare ochi, articole de igienă, perii și descalcitoare, soluții atractante si repelente etc.

– Produse de farmacie pentru câini și pisici – împărțite pe secțiunile: dermatologice, afectiuni cardio, afectiuni digestive, afectiuni hepatice, afectiuni renale / urinare, afectiuni sistem nervos, antibiotice orale, antiinflamatoare, antiparazitare interne și externe, articulatii, suplimente nutritive, vitamine lapte s.a.

Reduceri de peste 40% – nu doar de Black Friday

Acum, în preajma marilor reduceri de Black Friday, clienții au parte de produse cu eticheta roșie marcată cu semnul Super Preț. Astfel, pentru a oferi puțin din gustul ofertelor din luna noiembrie, vizitatorii pot sa vada în magazin reduceri chiar și de peste 40% pentru hrană pentru caini sau pisici (în limita stocurilor disponibile). 

Livrare până la ușă 

De ce să mergi până la un magazin și să cari în brațe un sac de 10 kilograme la fiecare 2, 3 sau 4 săptămâni, când te poți bucura de toata mancarea pentru animale, livrata acasa? ne întrebăm adesea.' Pandemia ne-a invatat sa fim mai selectivi cand vine de cumparaturi și mai atenți la modul în care ne consumăm timpul liber. Așadar, am devenit tot mai convinși de eficienta și confortul magazinelor online de tip petshop, într-un timp relativ scurt. Într-un magazin online, ai siguranța că găsești tot ceea ce iubește animalul tău. În plus, la PetMax, la orice comanda de peste 149 de lei, clienții se bucura de transport gratuit!

Cele mai populare branduri

La PetMax gasiti hrana uscada si umeda de la mărci precum: Royal Canin, Purina Pro Plan, Taste of the Wild, Acana, Petkult, Vet Expert, Advance etc; antiparazitare sub brandurile Foresto, FrontLine, Nexgard, Fipryst, Advantix, Bolfo, Bravecto, Scalibor, Stronghold, Vectra, Kiltix etc. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton