6 produse pe care să le ai la vânzare într-un magazin de bricolaj

 advertising.ringier
.

De-a lungul anilor, produsele pentru construcții și bricolaj au devenit deosebit de importante, mai ales în contextul în care din ce în ce mai multe persoane agreează idee de proiecte DIY. Pentru a veni în sprijinul clienților tăi, iată care sunt produsele care nu ar trebui să lipsească din magazinul tău de bricolaj. 

Scule electrice

Pentru mici lucrări de întreținere la nivelul instalației electrice sau pentru reparații, sculele electrice sunt deosebit de necesare. În același timp, însă, este necesar ca aceste scule să fie de calitate pentru că lucrările în sine pot fi periculoase. Poți aduce, însă, în magazin sculele electrice de la merXu pentru că acestea sunt certificate și verificate tocmai pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. 

Senzori, comutatoare, relee, fire, cabluri, încărcătoare sau conductori pentru împământare sunt doar câteva elemente deosebit de utile pentru realizarea lucrărilor de calitate. Nu trebuie să uiți nici de elementele de verificare și control, cum ar fi creioanele de tensiune sau echipamentele de siguranță, deoarece acestea sunt deosebit de căutate de către clienți.

Scule de mână 

Indiferent dacă te adresezi specialiștilor sau amatorilor, sculele de mână sunt utile ambelor categorii. Este important să oferi pensule de calitate, trafaleți și grătare pentru aceștia, dar și mistrii, șpacluri sau orice altă sculă specială pentru realizarea lucrărilor de construcții sau amenajări interioare.

Instrumente de măsură și control

Fără precizie nu se poate atunci când vine vorba despre lucrări de construcții, așa că instrumentele de măsură sunt obligatorii într-un magazin de bricolaj. Metrul de croitorie, metrul de tâmplărie sau ruleta reprezintă cele mai sigure și mai bune opțiuni de a măsura în mod corect suprafețele, atât în plan vertical, cât și în plan orizontal. 

Specialiștii în construcții recomandă măsurarea corectă a suprafețelor și nu estimarea acestora, iar domeniul în sine impune o dimensionare cât mai corectă a elementelor pe care se lucrează. 

Rafturi și organizatoare

Pentru a le oferi clienților produse care să fie un adevărat suport pentru aceștia, este necesar să alegi produse cât mai diverse care să le fie de ajutor. Spre exemplu, organizatoarele pentru scule și rafturile sunt deosebit de apreciate în prezent deoarece acestea ajută orice constructor să își păstreze sculele în ordine, știind exact unde este locul acestora. 

Sunt recomandate organizatoarele din materiale cât mai rezistente și durabile, pentru că acestea, cel mai adesea, trebuie să susțină produse și scule cu greutate sau volum mare. 

Generatoare și UPS-uri

În lucrările de construcții, este importantă și asigurarea unui plus de siguranță în ceea ce privește funcționarea altor tipuri de sisteme. Astfel, generatoarele care să ofere energie electrică în caz de pană de curent, dar și UPS-urile pentru protecție sau alte tipuri de sisteme de alimentare pot fi o opțiune perfectă de oferit clienților prin intermediul unui magazin de bricolaj. De asemenea, nu trebuie uitați nici acumulatorii, pentru că aceștia asigură funcționarea optimă a unor scule sau utilaje. 

Echipamente de protecție

Protecția în timpul proceselor de muncă este deosebit de importantă, iar din acest motiv poți include în oferta magazinului tău și aceste produse. Căști de protecție, veste de semnalizare, mănuși, bocanci sau șorțuri pentru procesele de sudură sunt absolut necesare pentru a proteja integritatea corporală a persoanelor care lucrează.

Pe lângă acestea mai pot fi incluse covoarele din cauciuc, pentru protecție la electricitate și în timpul proceselor de sudură, dar și echipamentele speciale precum scările și schelele.

Cei mai mulți dintre clienți se așteaptă ca în magazinele de bricolaj să găsească o gamă completă de produse, dispozitive și echipamente, drept pentru care ar trebui să ai în vedere organizarea cât mai eficientă a unității tale.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton