Primera Shop - designul modern

 advertising.ringier
.

Proiectat pentru viața urbană, mobilierul modern accesibil este adaptat pentru spații mici, combinând frumusețea atemporală cu temele si detaliile contemporane. Majoritatea mobilierului modern prezintă de obicei linii minimaliste și materiale unice, oferind cumpărătorilor o perspectivă nouă asupra planului și imaginii noii locuințe, influențând fără doar și poate ambianța întregului loc. Credeți că nu veți găsi ceva chiar pe gustul dumneavoastră?

Proiectat pentru viața urbană, mobilierul modern accesibil este adaptat pentru spații mici, combinând frumusețea atemporală cu temele si detaliile contemporane. Majoritatea mobilierului modern prezintă de obicei linii minimaliste și materiale unice, oferind cumpărătorilor o perspectivă nouă asupra planului și imaginii noii locuințe, influențând fără doar și poate ambianța întregului loc. Credeți că nu veți găsi ceva chiar pe gustul dumneavoastră? Nu vă faceți griji – există o mulțime de piese cu detalii neașteptate care se potrivesc oricărei estetice, pe primera-shop.ro găsiți toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a amenaja mai ales camera de zi, alegând dintr-o gamă variată de canapele, scaune, fotolii și alte obiecte de mobilă și corpuri de iluminat. Aveți musafiri des? Nici o grijă. În ceea ce privește gustările, păstrați și o măsuță laterală sau de cafea în zona scaunelor sau fotoliilor, una care să se asorteze cu materialele și culorile încăperii. Ori, dacă optați pentru a vă duce invitații direct în în bucătărie, variatele modele de mese și scaune avute la dispoziție sunt ideale pentru găzduirea tuturor prietenilor dumneavoastră atunci când organizați o seară socială, ori un mic dejun cazual. În sfârșit, asigurați-vă  că nu doar încăperile menite evenimentelor sociale sunt decorate și gândite cu gust, ci și că locuri precum dormitorul reflectă gusturile dumneavoastră.

Scaunul de catifea, de exemplu, este un element care se potrivește in diferite contexte de design. Acesta poate exista într-o nuanță de negru, maro sau gri în sufragerie sau bucătărie, locuri în care murdăria sau petele au șanse să apară mai repede decât în restul casei, ori, bineînțeles, puteți păstra unul sau mai multe scaune de catifea într-o nuanță de roz-pudrat la măsuța de machiaj din dormitor ori la birou, pentru a adăuga nivelului de confort. Indiferent dacă un cumpărător dorește să fie extravagant sau discret, primera-shop.ro încântă prin varietatea produselor sale. În trecut, mobilierul din catifea avea rolul de a reprezenta luxul și a opulența. Acum, țesătura de catifea este mult mai versatilă, confortabilă și ușor de curățat. Vedem chiar și mai multe opțiuni de culoare disponibile. Datorită acestei schimbări, mobilierul din catifea a devenit una dintre cele mai populare tendințe de design interior din ultimii ani. Nu vă simțiți pregătiți să treceți la un scaun sau o canapea de catifea? Începeți ușor, cu accesorii din catifea. Vă recomandăm să testați aspectul cu perne de catifea sau cu un cub otoman de catifea. Indiferent de direcția în care decideți să mergeți, veți adăuga un nivel de stil și rafinament locuinței dumneavoastră, fie ea vintage sau gândită în stil contemporan.

Nu aveți nevoie de o piesă de mobilier dramatică pentru a face o impresie bună musafirilor. Folosind mobilier cu accent de catifea, puteți îmbunătăți stilul încăperilor dumneavoastră. Catifeaua nu numai că arată grozav pe o gamă largă de siluete, dar puteți să gândiți totul în propriul stil personal și să alegeți culori îndrăznețe sau ceva puțin mai discret. Când vă gândiți la catifea, s-ar putea să nu vă imaginați imediat masa de cină, dar scaunele de catifea din sufragerie pot fi o completare excelentă pentru sufrageria modernă. Deoarece catifeaua este mult mai ușor de curățat decât înainte, nu mai trebuie să-ți faci griji că tu, membrii familiei tale sau invitații la cină mănâncă și beau în jurul acestui material elegant. S-ar putea să vă placă atât de mult aceste scaune de sufragerie acoperite cu catifea, încât veți dori să reproiectați întregul spațiu în aceeași manieră pentru a le ajuta să se potrivească în casa dumneavoastră. 

Elegantă și plăcută la atingere, catifeaua nu pare să fie materialul care va deveni demodat prea curând!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton