O nouă strategie de îngrijire a pielii, care te ajută să ai tenul mai frumos și mai sănătos

 advertising.ringier
.

În această toamnă ai promis că vei ține o dietă mai sănătoasă pentru frumusețea tenului și ai dat greș încă o dată? Îți oferim o nouă strategie mai simplă, prin care să ai pielea mai frumoasă și mai sănătoasă, fără prea mult efort și fără a cheltui mulți bani. 

Toate produsele de îngrijire a pielii au anumite proprietăți, însă rezultatele pe care le oferă depind de ingredientele pe care le conțin. Unele dintre acestea sunt susținute de studii științifice, dovedite, pentru a oferi rezultatele dorite. Când selectezi produsele de îngrijire a pielii, este important să nu te lași copleșită de numeroasele opțiuni disponibile, ci să iei în considerare tipul tău de piele și preocupările individuale ale tenului. 

De exemplu, poți căuta îngredientele naturale pentru îngrijirea pielii, cum sunt cele din produsele Karbonoir.ro care au impresionat peste 85.000 de clienți din toată Europa. Acestea conțin: ulei de cocos, cărbune activ, unt de Shea, ulei de semințe de floarea-soarelui și ulei de măsline.

Dacă ai anumite probleme ale tenului (piele inflamată, coșuri, exces de sebuum, pori dilatați, pete hiperpigmentare, iritații, eczeme) îți sugerăm să folosești un săpun negru cu cărbune activ pentru a menține erupțiile sub control și a ameliora simptomele dermatitei. 

Dacă te întrebi cum va reacționa pielea ta la folosirea acestui săpun negru ecologic și hipoalergenic, îți putem spune că vei fi impresionată de rezultate, pentru că aspectul ei se va îmbunătăți. 

Săpunul negru oferă numeroase beneficii tenului și anume: 

  • Oferă cea mai blândă îngrijire pielii, prin conținutul de ingrediente naturale (vitamine, antioxidanți, minerale) care calmează, protejează și ajută la regenerarea tegumentului
  • Este eficient în tratamentul acneei, pentru că are ingrediente cu proprietăți antiinflamatorii, deci merită să încerci; desigur rezultatele variază de la o persoană la alta, uneori sunt mai rapide, alteori se observă în timp
  • Are un complex unic de ingrediente care stimulează activ țesuturile și în plus oferă și un efect de lifting vizibil pielii; tenul va fi perfect demachiat, va arăta mai neted și mai strălucitor
  • Curăță și strânge porii, netezește pielea și oferă un nou tip de strălucire subtilă tenului
  • Ajută în tratamentul afecțiunilor pielii – dermatită, acnee, iritații, roșeață, psoriazis, mătreață, coșuri, puncte negre, ten uscat. 

Săpunul negru este cea mai bună metodă de curățare a pielii, o spun mii de clienți din toată Europa. Comparativ cu alte săpunuri naturale, acesta este într-adevăr hipoalergenic și are un pH adecvat pielii. Este produs în Slovenia, după o rețetă tradițională și este potrivit pentru toate tipurile de ten. 

Săpunul este perfect și pentru pielea sensibilă, pentru că nu conține conservanți și aditivi ca alte săpunuri, care pot irita pielea. Prin urmare, ai putea încerca cu încredere acest produs Karbonoir, pentru că nu produce iritații și probabil ultimul lucru pe care ți-l dorești este să folosești un săpun ieftin, din magazine, care să-ți elimine bariera de protecție a pielii, iar asta să producă agravarea erupțiilor cutanate. 

Săpunul negru este un produs bio, delicat, vegan, care poate fi foarte bun și pentru curățarea delicată a pielii bebelușilor, cu vârsta peste 3 luni.

Există și alte produse de îngrijire a pielii, cum ar fi de pildă serul nutritiv Karbonoir, care are un conținut semnificativ de vitamina E cu proprietăți antioxidante, de combatere a radicalilor liberi și anti-îmbătrânire. Serul se absoarbe rapid în piele, oferă o hidratare optimă, îmbunătățește elasticitatea și aspectul pielii. Prin tratament se previne îmbătrânirea pielii, formarea ridurilor sau a liniilor fine. Un look natural, un ten sănătos și frumos nu înseamnă machiaj zero, ci mai degrabă o îngrijire adecvată a pielii. 

Aceste produse Karbonoir sunt special concepute pentru ten, piele și păr, oferă rezultate spectaculoase dacă sunt folosite cu regularitate și pot fi văzute și pe Facebook. Prin utilizarea săpunului negru Karbonoir, pielea va fi mai frumoasă, mai catifelată, fără pete și imperfecțiuni, iar asta îți va crește stima de sine și te va ajuta să ieși din banal, în ziua de azi. 

Pentru avea un ten perfect alege întotdeauna produse de înaltă calitate, care au doar ingrediente naturale (cum ar fi vitamine, antioxidanți și minerale).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton