O nouă serie captivantă, disponibilă la BOOKZONE: Orașul Semilunii

 advertising.ringier
.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/0V7_N62zZcU 

Cărțile fantasy au puterea de a fascina pe oricine și cuceresc milioane de inimi în fiecare an. Dacă și ție îți place să citești genul acesta de cărți, avem recomandarea ideală: o nouă serie, disponibilă la BOOKZONE. Este vorba despre Orașul Semilunii, de Sarah J. Maas. În prezent, sunt disponibile doar două titluri din această serie, însă cu siguranță vei aștepta cu sufletul la gură și celelalte cărți. 

Orasul Semilunii este o serie apreciată de către cei mai cunoscuți și îndrăgiți autori ai genului fantasy, așa cum este și Charlaine Harris, autoarea romanelor ce au servit drept inspirație pentru serialul True Blood. În primul volum al seriei, numit Casa Pământului și a Sângelui, ne sunt prezentați protagoniștii acestor cărți. Bryce Quinlan, o tânără ce avea o viața aproape perfectă. Ziua lucra de zor, iar seara se distra și petrecea. Din nefericire, un demon i-a ucis cei mai buni prieteni și astfel, Bryce și-a pierdut dorința de a mai petrece sau de a fi fericită. Deși acuzatul ajunge în spatele gratiilor, crimele continuă, iar Bryce începe să cerceteze pe cont propriu ce s-a întâmplat, pentru a-și răzbuna prietenii. 

Hunt Athalar este un înger căzut, în prezent sclav al Arhanghelilor. În trecut, a încercat să-i înlăture de la putere. De atunci, a trăit o viață deloc plăcută. Cu toate acestea, i se oferă șansa de a fi liber, dacă o ajută pe Bryce să găsească criminalul prietenilor săi. Astfel, cei doi explorează cele mai întunecate părți ale Orașului Semilunii, unde descoperă o forță întunecată, care le amenință existența atât lor, dar și celor dragi. În fața pericolului, cei doi își dau seama că se simt atrași unul de celălalt. Comandând primul volum, vei afla ce s-a întâmplat cu protagoniștii seriei. 

Al doilea volum al seriei, Casa Cerului și a Aerului continuă cu prezentarea aventurilor prin care trec Bryce și Hunt. Aceștia încearcă să revină la normalitate, deoarece viețile lor au trecut prin numeroase schimbări în ultimul timp. Vor să afle ce le rezervă viitorul și își doresc să aibă puțină normalitate în viață. 

Asterii i-au lăsat în pace pe Bryce și Hunt, însă pacea este fragilă, iar amenințarea rebelilor poate diminua puterea Asterilor. Astfel, cei doi sunt prinși în planurile rebelilor și se văd nevoiți să ia o alegere destul de grea, dar intuitivă: să păstreze tăcerea și să vadă cum ceilalți sunt obligați să lupte. Bineînțeles că protagoniștii vor alege să lupte și să facă tot ceea ce le stă în puteri. Comandă și al doilea volum din serie pentru a afla cum se vor descurca Bryce și Hunt și dacă vor reuși să readucă pacea. 

Această serie este una cu totul captivantă, așa că ți-o recomandăm pentru lecturile de vară și mai ales pentru lecturile de vacanță. Tot la Bookzone mai poți găsi și alte carti fantasy scrise de către Sarah J. Maas, respectiv Regatul Spinilor și al trandafirilor. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton