Noul HUAWEI WATCH GT 3 Pro – un accesoriu must have pentru o ținută perfectă

 advertising.ringier
.

Bucurie mare pentru pasionații de tehnologie, odată cu lansarea noului HUAWEI WATCH GT 3 Pro, care inovează și revoluționează piața dispozitivelor inteligente. Acest gadget combină cu succes performanța cu eleganța și este un veritabil accesoriu must have pentru cei care își doresc să aibă o ținută perfectă. Ceasul impresionează prin cele două versiuni, dedicate femeilor și bărbaților și îți oferă acces la cele mai impresionante caracteristici de pe piața de ceasuri inteligente din acest moment.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro este accesoriul ideal pentru o ținută perfectă

Noul smartwatch se remarcă atât prin estetică și eleganță, cât și prin caracteristicile deosebite, care sunt prezente pentru prima dată pe un ceas din seria GT, precum: rezistența la scufundări însoțită de programul special de antrenament pentru acestea și autonomia îndelungată de 14 zile.

Combinația inovatoare dintre design și tehnologie îl transformă într-un accesoriu perfect la încheietură pentru orice ocazie și orice scenariu de utilizare. HUAWEI WATCH GT 3 Pro este compatibil cu orice smartphone și îți permite practicarea fără probleme a sporturilor de performanță sub o monitorizare precisă, precum și monitorizarea mult mai simplă a sănătății și rezistența la scufundări, însoțită de un program special pentru acestea.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro rezistă la scufundări

Designul atractiv cu aer modern și sofisticat al noului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition vine echipat cu un ecran AMOLED de 1,43 inch. Ecranul este mai mare și vine cu o rezoluție HD 466 x 466, așa că poți vedea mult mai ușor și citești mai rapid toate datele.

În plus, calitatea materialelor din care este realizat se remarcă de la prima vedere. Carcasa este una ușoară și puternică, din titan, fiind proiectată special ca să reziste cât mai mult în timp, dar și șfeluită ca să aibă un finisaj tridimensional.

Ecranul noului HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition este realizat dintr-un material dur precum diamantul: sticla de safir. Partea din spate este construită din ceramică high-tech și trece prin peste 60 de procese pentru a se ajunge de la zirconiu ceramic la produsul finit.

Ceasul îți oferă mai mult confort în ceea ce privește purtarea, deoarece materialele alese simt chiar și cele mai mici modificări ale temperaturii corpului, iar grosimea totală este redusă în comparație cu HUAWEI WATCH GT 2 Pro, pentru calitate și confort fără precedent.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition vine la pachet și cu o coroană rotativă 3D tactilă în stilul unui ceas tradițional, care îi permite utilizatorului să facă zoom in și zoom out, dar și să treacă de la o interfață la alta sau să ajusteze setările, totul printr-o simplă rotire.

Designul elegant al ceasului impresionează de la prima vedere și se combină perfect cu performanța asigurată de cele mai noi tehnologii, transformând dispozitivul în acesl accesoriu care adaugă o notă aparte fiecărei ținute.

Sub umbrela conceptului #Infinityourself, care aduce mixul perfect dintre artă, inovație și tehnologie, Huawei, alături de Delia, vine în întâmpinarea celor care sunt mereu în căutare de provocări atunci câne vine vorba să se reinventeze și să devină cea mai bună versiune a lor.

Delia

Sunt pasionată de tehnologie, de tot ce înseamnă inovație și îmi place să fiu la curent cu tot ce apare nou. Atunci când sunt plecată în călătorii fac video-uri și fotografii din locurile care mă impresionează, ascult mereu muzică, mă uit la filme când sunt plecată în turneu, iar antrenamentele mele zilnice și sesiunile de alergat sunt întotdeauna monitorizate. Practic, tehnologia face parte din viața mea în fiecare moment, așa că parteneriatul cu Huawei a venit firesc și sunt bucuroasă să fac parte din echipă. Suntem gata să începem vara cu energie!', spune Delia.

Designul revoluționar al ramei aurii și argintii a fost inspirat de capodopera lui Botticelli, Nașterea lui Venus, transformând acest ceas HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition într-o veritabilă operă de artă.

Descoperă acum cele mai noi funcții ale HUAWEI WATCH GT 3 Pro, detaliile fabuloase ale designului și bucură-te de cel mai tare gadget al momentului!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton