Moda trece, stilul rămâne. Noua colecție Tommy Hilfiger - piese timeless, versatile, clasice cu touch modern

 Dana Enache
.

Luna decembrie este luna cadourilor deci, implicit, a cumpărăturilor. Și aș vrea să profit încă o dată de ocazie și să vă spun cât de mult mă salvează pe mine shopping-ul online, mai ales în perioadele aglomerate. Vă prezint de data aceasta o ținută Tommy Hilfiger, pe care mi-am făcut-o singură cadou, de ziua mea. Cum altfel, decât online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Luna decembrie este una cu adevărat specială pentru mine, dintr-un motiv cât se poate de simplu: este și ziua mea de naștere, mai exact pe data de 8 decembrie. Și am făcut un fel de tradiție în acest sens, astfel că în fiecare an aleg să-mi fac singură un cadou. Și, cum prietenii mei știu că nu trebuie să-mi cumpere haine, întotdeauna rămâne în seama mea acest aspect, al cadoului vestimentar. Zis și făcut!

Dacă mă urmăriți pe rețelele de socializare știți deja despre mine că sunt adepta pieselor timeless, cu un touch feminin, versatile, care pot fi asortate și mixate în outfit-uri dintre cele mai diverse. Iar Tommy Hilfiger este întotdeauna o bună alegere atunci când vine vorba despre haine de calitate, care rezistă probei timpului atât în ceea ce privește design-ul, cât mai ales în ceea ce privește calitatea materialelor.

BAD775F1-DD1A-40E7-B631-7D923DFA64E1-1BAD775F1-DD1A-40E7-B631-7D923DFA64E1-1

Haideți să vă povestesc puțin despre total look-ul Tommy Hilfiger, de azi, un outfit realizat într-una dintre culorile mele preferate: bleumarin. Poate că unora dintre voi vi se pare o culoare greu de asortat, dar nu este deloc așa, poate fi mixată cu multe culori – de la galben, roșu, bejuri, griuri și până la combinațiile cu nonculorile alb și negru. Vă spun sincer și sper să rețineți faptul că mixurile bleumarin – alb și bleumarin – negru sunt unele dintre cele mai elegante combinații coloristice și că nu se vor demoda niciodată. Ba chiar te pot scoate din încurcătură de fiecare dată.

Așadar, eu am ales o rochie-camașă cu talia marcată de cordon, un trenci clasic, o geantă-mini, dar destul de încăpătoare – toate bleumarin și o pereche de botine negre, cu tocuri. Da, cu tocuri, dar vă spun sincer că sunt extrem de comode, grație calapodului și tocului gros. V-am spus mai sus că ador mixul bleumarin – negru! Cred că nici nu mai este nevoie să spun faptul că brand-ul Tommy Hilfiger are piese de calitate, dar aș vrea să subliniez confortul pe care acestea îl conferă. Țesăturile din fibre plăcute la atingere, croiurile lejere, atenția la detalii, toate acestea fac diferența, atunci când vine vorba despre alegerea optimă a unui brand.

Tommy Hilfiger – livrare gratuită la comenzi de peste 250 de lei

V-am spus mai sus că toate item-urile au fost comandate online. Aș vrea să vă mai spun faptul că Tommy Hilfiger oferă deopotrivă posibilitatea de a primi comanda la domiciliu sau de a fi ridicată dintr-unul dintre magazinele selecționate. Și, mai mult decât atât, transportul este gratuit, la comenzile de peste 250 de lei.

Pe site-ul tommy.com veți avea acces la o gamă largă de colecții TOMMY HILFIGER, din care fac parte Tommy Hilfiger Womenswear, Menswear, Kids si TOMMMY JEANS. Platforma Tommy Hilfiger este omnichannel, oferind fanilor brand-ului posibilitatea de a alege ca produsele achiziționate să fie livrate prin curier sau să le ridice dintr-unul dintre magazinele Tommy Hilfiger selecționate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton