New update toamnă – iarnă 2021 de la Essence

 bogdan.galca
.

Cu noutățile essence pentru Toamnă / Iarnă 2021, ne-am atins obiectivul: „100% ingrediente vegane”!

În plus, am reformulat toate produsele noastre favorite pentru a avea ingrediente vegane. Desigur, toate produsele noastre sunt încă cruelty-free – așa cum au fost întotdeauna la essence.

Multe dintre noile noastre produse se ghidează, de asemenea, după motto-ul „mai întâi pielea, apoi machiajul „. Accentul se pune pe Clean Beauty* și senzația de îngrijire a produselor – se simt foarte bine pe piele, arată frumos și ne răsfăță pielea cu ingrediente valoroase. Rezultatul: un ten radiant în mod natural, care oferă baza perfectă pentru un aspect natural, cu o strălucire delicată.

Gamei hello, GOOD STUFF!, cu cel puțin 90% ingrediente naturale, i s-au alăturat crema de față CICA – CICA Face Cream, masca de noapte pentru față – Face Sleeping Mask , serul pentru față – Face Serum și spray-ul pentru față pe bază de plante – Herbal Face Mist.

De asemenea, nou-nouț: PRIME+ STUDIO MULTI-ACTION + protecting Primer – un companion zilnic cu filtru UV și protecție împotriva stresului cauzat de lumina albastră. Noile noastre produse essence pentru buze nu doar arata frumos ci și hrănesc buzele cu ingrediente bogate.

Performanță puternică – acest lucru este valabil mai ales pentru noile noastre produse dragi și impresionante pentru ochi: mascara inovatoare DOUBLE TROUBLE Hybrid 2in1 cu pensula sa cu două laturi – elastomer și fibre – creează priviri atrăgătoare într-o clipă, în timp ce mascara Lash Princess Curl &Volume oferă genelor un volum suplimentar și o curbare perfectă datorită periei sale în formă de arahidă.

De data aceasta, există un accent special pe sprâncene cu un pachet complet pentru modelare, styling și îngrijire.

Vorbind de îngrijire: vă prezentăm o gamă nouă pentru îngrijirea picioarelor – essence FOOT CARE . Masca pentru ultra-îngrijire FOOT MASK hidratează picioarele zi și noapte și s-a dovedit a întări bariera de apărare a pielii, lacul de unghii bază TOE NAIL BASE COAT protejează unghiile de la picioare și, datorită ACCESORIILOR pentru pedichiură, aceasta este acum super-ușoară și fără cusur.

Dacă tot nu este suficient, puteți descoperi produse noi și interesante exclusiv online, în fiecare lună pe www.essence.eu. Videoclipuri inspirate, tutoriale interesante și știri interesante despre essence pot fi găsite pe canalele noastre de social media.
@essence_cosmetics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton