Moda de vară 2023: adidași și teneși

 advertising.ringier
.

Suntem cu toții pregătiți să mergem la cumpărături în timpul reducerilor și să cumpărăm sandale și adidași confortabile pentru a întâmpina vara. Printre modelele oferite găsiți o selecție vastă de pantofi care vă vor surprinde prin farmecul, culoarea și stilul lor.

Cine nu vrea să înceapă vara 2022 cu un pantof de la marca germană Birkenstock? Chiar și colecția din acest an uimește pentru modelele sale pline de farmec, colorate și extrem de confortabile și nu este nimic mai bun decât să ai pantofi comozi în picioare. Cei care cunosc acest brand știu si avantajul de a aduce acasă pantofi ușori și ortopedici, adevărați papuci de tot felul și tipurile potriviți pentru bărbați, femei și copii și de combinat cu orice ținută conform intrend.ro

Saucony: adidașii la modă

Din 1989 Saucony este un brand de pantofi sport capabil să se impună pentru stilul său, iar numele derivă dintr-un cuvânt nativ american care înseamnă „râu care curge rapid'. Astăzi, la peste 100 de ani de la nașterea mărcii, se propune o colecție care reprezintă ADN-ul său și o revede în cheie contemporană cu linia de adidași Saucony Originals. Este o moștenire importantă alcătuită din istorie, glorie și stil și capabilă să strângă apreciere în întreaga lume.

Tenisul Saucony este perfect cu o ținută casual sau elegantă, la serviciu și în timpul liber și, la fel ca sandalele Birkenstock , îi poți cumpăra de pe Tempus Doni.

Epoca de aur a adidașilor începuse deja cu mult înainte de pandemie. În versiuni normcore, clasice, colorate, vintage sau chunky, acești pantofi comozi și versatili au devenit un element de bază al garderobei și, de asemenea, cel mai folosit model vreodată, pentru a fi combinați cu ușurință cu minirochii ca și cu fuste midi, blugi largi ca și cu pantaloni vestimentali.

Mai mult, adidașii sunt considerați pantofii de călătorie perfecti datorită nivelului de confort și a siluetei închise. În același timp sunt must-have din punct de vedere stilistic, la fel ca și celelalte articole din garderoba de vară, nu doar în vacanță, ci și în oraș, unde pot fi purtate cu șireturile slăbite pentru un aspect ultra-relaxat.

Modelele retro

Marca New Balance a văzut ca clicurile pe produsele sale pe Stylight au crescut cu 94%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În special, adidașii în stilul anilor 90 sunt la modă. Cel mai popular model? New Balance 550.

Partea sustenabilă

Cu lumea modei din ce în ce mai atentă la producția responsabilă, sustenabilitatea devine, de asemenea, o prioritate pentru pasionații de pantofi sport. Marca ecologică Veja, în special, a înregistrat o creștere de 31% a clicurilor.

O paletă de tonuri pastelate

Acest lucru a fost deja intuit prin observarea colecțiilor de prêt-à-porter de primăvară-vară 2023: culorile sorbet vor fi în curând la vârful aspirațiilor noastre de modă. Iar adidașii se aliniază deja prognozei.

Și în sfârșit, adidașii de performanță

Adidașii meniți să îmbunătățească performanța sportivă și, în același timp, să asigure confort maxim, capătă treptat acreditările de accesoriu de modă. Între timp, căutările pe Google legate de acest tip au crescut cu 33%.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton