Mindfulness ca igienă mentală

 advertising.ringier
.

Lorelei Nassar, medic chirurg stomatolog si psiholog transpersonal, practicant al hipnozeimedicaleși lector internațional, a debutat în mindfulness cu ani în urmă, prin practică personală a diverselor tipuri de meditații, continuând în a împărți ceea ce știe în cursuri către publicul larg și companii – Mindfulness Activism – By Dr. Lorelei Nassar.

Lorelei Nassar are o cercetare in curs de desfășurare in cadrul lucrării de doctorat ce reuneste psihologia cu medicina dentara.

A publicat prima carte ce s-a bucurat de o primire foarte buna, fiind premiata ca bestseller pe Amazon de către Fox News. Be THAT Person by Getting Transpersonal', apărută in Romania sub egida editurii Medicinas, cu o prefață de Constantin Dulcan. Cartea se afla pe rafturile librariilor Carturesti si online.

A scris numeroase articole apărute in presa românească scrisă și online, pe teme legate de hipnoza medicala, frica de dentist si tratamentul ei, comunicare non-verbala, și a participat la numeroase emisiuni TV și radio, in ultimii ani, fiind realizator al emisiunii Sanatatea ta, responsabilitatea ta, difuzata bisaptamanal la Nasul TV.  

Contact : [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton