Mierea este folositoare împotriva răcelii?

 advertising.ringier
.

Sezonul rece a început. Am intrat în perioada ploilor. Nas înfundat, febră, dureri în gat, tuse – acestea sunt doar cateva din simptomele care ne dau de furcă. Cuvântul sezonului este „imunitate'. Cum facem să creștem imunitatea mai ales în această perioadă?

Borcanul cu miere poate fi un ajutor foarte bun. Indiferent că vorbim de miere polifloră, de salcâm, de cătină sau de tei. Cea din urmă fiind predominant folosită în cazul unor infecții respiratorii. 

Când simțiți că vă încearcă un început de răceală, începeți cu câteva lingurițe de miere, pe zi. Acestea au efect calmant la nivelul tusei. 

Ulterior, mierea o puteți utiliza alături de diverse ceaiuri specifice creșterii imunității și totodată împotriva răcelii, cum ar fi cel de lămâie. Totodată, mierea mai poate fi combinată alături de scorțișoară, ghimbir sau chiar ceaiul de ceapă. 

Dar foarte important. Pentru un efect mărit de creștere a imunității este necesar alegerea și utilizarea unui produs natural, nu contrafăcut. Ideal de la producătorii locali, fiindcă mierea de pe rafturile supermarket-urilor poate fi contrafăcută.

Un producător local 100% românesc este Mieva. Acesta produce mierea direct din inima Moldovei, județul Vaslui. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton