Mătreața – cauze, tipuri și tratamente Seboradin

 advertising.ringier
.

Mătreața este o afecțiune a scalpului pe care oricine o poate experimenta de-a lungul vieții. Dacă și tu te confrunți cu această problemă, citește articolul următor și află cum te pot ajuta tratamentele Seboradin (www.seboradin.ro).

Mătreața – De ce apare?
Mătreața este o formă minoră a dermatitei seboreice și se formează datorită unei ciuperci care accelerează procesul de reînnoire celulară. În urma acestui proces, celulele moarte se acumulează, astfel apărând mătreața.
Pot exista și alte cauze, precum perioadele prelungite de stres, administrarea unor anumite tratamente medicamentoase, dar și utilizarea în exces a produselor de styling precum fixativul, vopseaua sau spuma de păr.
Trebuie reținut faptul că, oricare ar fi cauza apariției, mătreața implică un scalp nesănătos, care produce un păr nesănătos. Astfel, te vei confrunta cu un păr uscat, fragil, chiar și cu tendință de cădere.
'Cu toții ne confruntăm de-a lungul vieții cu episoade de mătreață și cauzele sunt multiple. Dacă schimbarea produselor de styling nu este suficientă pentru a remedia problema, se recomandă efectuarea unui consult dermatologic', a declarant dr. Iulia Panțuru, Medic Specialist Dermatolog.

dr. Iulia Panțuru, Medic Specialist Dermatolog

Câte tipuri de mătreață există?
Mătreața poate fi de două feluri, în funcție de tipul de scalp: uscată sau grasă. Cum îți poți da seama cu care dintre ele te confrunți?
În primul rând, gântește-te la tipul de piele pe care îl ai. O persoană cu piele uscată va avea un scalp uscat întotdeauna, în timp ce o persoană cu un ten gras, va avea un scalp cu aceleași caracteristici. Astfel, pe un scalp uscat mătreața va fi sub formă de mici solzi albi care cad, iar pe un scalp gras are formă de solzi mari, groși care cade mai puțin.
Persoanele cu pielea uscată sunt mai predispuse apariției mătreții, comparativ cu o persoană cu pielea grasă. De asemenea, un scalp uscat va fi mai sensibil în fața fluctuațiilor de temperature sau produselor cosmetice care conțin ingrediente agresive, cum ar fi vopseaua de păr.

Tratamente mătreață acasă – eficacitate de până la 100%
Mătreața poate fi ținută sub control din confortul casei tale cu tratamente la îndemână. Gama Seboradin Antimătreață conține șampon și fiole cu serum. Dacă nu ești sigur dacă ai mătreață sau dermatită seboreică, poți afla răspunsul cu ajutorul medicului dermatolog.
Șamponul Seboradin Antimătreață conține Pirocron Olamină, timol, betaină și un prebiotic, care curăță eficient și delicat părul și scalpul, oferind hidratare. În același timp, elimină mâncărimea și previne reapariția mătreții. Tratamentul nu afectează culoarea părului vopsit, iar după spălare părul rămâne neted și moale.
Pentru efecte optime, recomandăm folosirea șamponului alături de Gelul Exfoliant pentru Curățarea Scalpului de la Seboradin, care curăţă cu blândeţe și lasă o senzaţie de prospeţime încă de la prima aplicare. În plus, datorită conţinutului său de acizi din fructe şi a formulei uşoare, este uşor de aplicat şi de clătit.
Fiolele Seboradin Antimătreață elimină semnele vizibile de mătreață și previne reapariția acestora până la 100% dintre persoane după doar 14 zile de tratament*
Fiolele Seboradin antimătreață ajută la restabilirea microflorei scalpului. Acestea conțin Piroctone Olamine si Tymol, responsabile pentru eficiența impotriva ciupercii Pityrosporum Ovale, cauza principală a mătreții. De asemenea, conțin dermosoft decalact (complex de proveniență naturală) care inhibă apariția mătreții.
Produsele Seboradin pot fi achiziționate de la raft din marile lanțuri de farmacii sau online (https://www.minifarmonline.ro/descopera-seboradin/).
*Confirmat prin teste instrumentale și fotografii realizate într-un laborator de testare independent, specializat.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton