Maria Nila prezintă Holiday Boxes 2021

 advertising.ringier
.

Gift Box-urile Maria Nila 2021 sunt create pentru a celebra viața sălbatică a planetei și a animalelor noastre. Realizate în colaborare cu artistul Cajsa Wessberg, fiecare cutie este o creație unică, o lume fantezistă, care surprinde diferite momente inspirate din seria Care & Style. Cutiile sunt concepute pentru a fi refolosite, fiind perfecte pentru a depozita accesorii de frumusețe în baie, precum dischete demachiante din bumbac, sau creioanele și accesoriile preferate. Ca un cadou suplimentar, aceste cutii conțin bine-cunoscutul Maria Nila Cream Heat Spray 75 ml pentru a vă oferi cu adevărat un păr hrănit pe tot parcursul sezonului de vacanță! 

The Caring Mind

Head & Hair Heal este un adevărat erou pentru scalpul uscat sau iritat. Conține Pirocton Olamină pentru ameliorarea mătreții și Peptide care ajută la creșterea părului. Aloe Vera și vitamina E vor îngriji atât părul, cât și pielea capului.

The Harmonic Mind

Precum un prieten bun, True Soft va hrăni părul uscat și îl va scăpa de efectul frizz. Oferă părului fragil un rezultat strălucitor și neted, datorită uleiului de argan hidratant.

The Excited Mind

Un produs pe care îl vei iubi, pentru că revitalizează părul subțire și îi oferă volum. Pure Volume va face părul irezistibil și neted datorită formulei sale cu Pro-Vitamina B5.

The Strong Mind

Structure Repair îngrijește părul datorită formulei nutritive cu alge fortificante si ajută la restabilirea rezistenței. Redă strălucirea, lăsând părul moale și neted.

The Passionate Mind

Lăsați Colour Refresh să adauge strălucire părului vopsit, păstrându-i bogăția și strălucirea de lungă durată, grație antioxidanților săi de protecție.

The Balanced Mind

Sheer Silver îți va fi o mână de ajutor atunci când te confrunți cu tonuri galbene. Mulțumită pigmentului violet și extractului de Blackberry, lasă părul într-o nuanță rece echilibrată și o strălucire perfectă. 

Colaborare: Casja Wessberg este un artist, ilustratoar și model suedez care locuiește în Stockholm. Pe Instagram, ea se descrie ca fiind „vegană și o prietenă a animalelor', așa că nu există nicio îndoială că Cajsa și Maria Nila împărtășesc o filozofie similară. Se inspiră din lucruri nepretențioase, de la oameni care nu respectă regulile, și îi place să deseneze modele, natură și animale. 

Cutiile sunt realizate din carton reciclat. Toate cutiile sunt concepute pentru a fi reutilizate ca depozitare pentru accesorii de frumusețe sau orice alte lucruri pe care doriți să le organizați.

Cutiile cadou din acest sezon sunt disponibile începând cu luna octombrie 2021.

Fiecare cutie conține un șampon 350 ml și un balsam 300 ml pentru diferite tipuri de păr, împreună cu Maria Nila Cream Heat Spray 75 ml.

Ca și în cazul tuturor produselor Maria Nila, Gift Box-urile sunt 100% vegane și prietenoase cu animalele. Produsele sunt realizate în Suedia, garantând condiții de muncă sănătoase și o calitate ridicată a ingredientelor, inclusiv a ambalajelor.

Produsele sunt disponibile exclusiv în saloane și in magazinele Xpert Beauty si pe www.xpertbeauty.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton