Lentiamo, magazinul tău de produse optice

 advertising.ringier
.

Cum ne păstrăm (sau nu) vederea în bună stare de funcționare

Ritmul de viață modern își pune amprenta asupra noastră din ce în ce mai pregnant. Din punct de vedere emoțional sau fizic avem din ce în ce mai multă nevoie de timp liber, relaxare și soare ca să ne putem încărca bateriile după o zi încărcată la job.

Mulți dintre noi utilizează la locurile de muncă laptopuri sau tablete, nemaivorbind de telefoanele mobile care parcă sunt o parte din noi. Nevoia de a fi la curent cu toate noutățile este atât de mare, încât îl folosim excesiv, inclusiv în pauza de masă, în mijloacele de transport în comun și chiar mergând pe stradă.

Nici nu e de mirare că ne plângem des de dureri de cap, de vedere dublă, lăcrimare sau încețoșare a vederii. Ideal ar fi să facem la fiecare oră o pauză de măcar zece minute și să ne detensionăm ochii privind spre cerul senin sau la distanță. Ne întrebăm câți dintre noi fac asta.

Iar când tulburările de vedere persistă indicat ar fi să facem o consultație la medicul oftalmolog. Acesta stabilește dacă avem sau nu nevoie de ochelari de vedere sau lentile pentru corectare.

Magazinul tău online de ochelari

Pe Lentiamo.ro găsiți o gamă foarte largă de ochelari de soare și de vedere, precum și lentile de contact pentru cei care le preferă pe acestea din urmă. De asemenea, de aici se pot achiziționa și produse complementare cum ar fi lanțuri pentru ochelari, picături oftalmice pentru ochi, diferite suporturi pentru lentile precum și soluții pentru curățarea și întreținerea lor.

Protecție UV pentru ochelarii de soare și de vedere

Atunci când ne achiziționăm ochelari de soare este necesar să fim atenți la factorul de protecție, potrivit pentru locul unde ne aflăm. Nivelurile de protecție sunt împărțite în categorii de filtre. Acestea sunt patru la număr.

Filtrul de categoria zero oferă cea mai mică protecție doar împotriva prafului sau vântului, dar nu și împotriva soarelui.

Filtrul de categorie II se referă la protecția împotriva luminii slabe a soarelui, vânt, praf sau impurități. Lentilele sunt ușor colorate în galben.

Ochelarii care au filtrul de protecție III oferă protecție în zilele normale de vară, primăvară sau toamnă. Pot fi folosiți și pentru condus.

Ochelarii care au filtrul de protecție IV închis se potrivesc pentru vacanțele în zone cu soare puternic și pentru zonele montane. Potriviti pentru veri călduroase.

Cel mai puternic filtru de protecție este IV, filtru foarte închis, potriviți pentru munți înalți, deșert și ghețari. Sunt interziși în traficul rutier.

Recomandarea specialiștilor este să purtați mereu ochelari de soare cu protecție garantată UV.

Ochelari și lentile de contact

Ochelarii de vedere de pe Lentiamo.ro provin de la firme cunoscute cum ar fi Michael Kors, Ray Ban, Esprit sau Polaroid. Calitatea este așadar garantată.

Pentru cei care preferă însă confortul dat de lentilele de contact tot pe site-ul firmei Lentiamo se pot cumpăra lentile pentru diverse afecțiuni oftalmologice, cu purtare zilnică, bilunară sau lunară, împreună cu produse complementare cum ar fi soluțiile pentru curățare lentile.

Iar vestea și mai bună este că și acestea sunt produse de firme cu experiență în domeniu: Cooper Visions, Johnson and Johnson.

Vizitați lentiamo.ro pentru a descoperi ofertele curente.

Contact : [email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton