Lac pentru unghii gel nail colour

 bogdan.galca
.

Lucrurile sunt pe cale să devină colorate: noile lacuri de unghii gel nail colour inspiră printr-o selecție uriașă de nuanțe, o formulă Clean Beauty și performanță WOW! Datorită pensulei patentate, late, lacurile de unghii sunt ușor de aplicat. Apoi, este doar o chestiune de așteptare timp de 40 de secunde – pentru că atât le ia să se usuce lacurilor de unghii gel nail colour și să dea unghiilor un aspect de gel de lungă durată. Formula este vegană, are o listă scurtă de ingrediente și se descurcă fără particule de microplastic. În plus, lacurile de unghii sunt neutre din punct de vedere climatic datorită compensării CO2 Preț lei** 7,99

colour grip BASE COAT

Baza perfectă pentru o manichiură impecabilă. Cu tehnologia sa inovatoare aderare culorii, baza extinde durabilitatea oricărui lac de unghii colorat. De asemenea, stratul de bază convinge prin timpul său expres de uscare, protejează unghiile de decolorarea cauzată de lacul de unghii colorat și are o formulă vegană, Clean Beauty.

Preț lei** 9,99

colour shield TOP COAT

 Manichiură ce rezistă? Desigur! Top Coat-ul acționează ca un scut de protecție asupra manichiurii colorate. Top coat-ul rezistență ultra-lungă și un finisaj lucios ca de gel – pentru o manichiură DIY ca un profesionist. Preț lei**9,99

* Toate produsele essence „clean beautyconțin o cantitate mare de ingrediente naturale și susțin producția sustenabilă de ulei de palmier. Așa că spune „La revedere de la : • PEGs • Particule de microplastic • Parabeni • Adițional pentru lacurile de unghii: polimeri stiren, rășini epoxidice, melamină, poliimidă, tosilamidă etil, camfor, fosfat de trifenil.

Și spune „Bun venit pentru „clean beauty @ essence. Pentru anumite produse „clean beauty am putut exclude și mai multe ingrediente.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton