KIKI CONSTANTINESCU, International Trainer Les Mills: Sportul, miscarea in general, sunt parti integrante ale unei vieti bune

 bogdan.galca
.

Am început să lucreze în industria de fitness în urmă cu 15 ani. Mai întâi am fost Presenter internațional, am predat coregrafie și cursuri funcționale în cadrul unor Convenții din Europa și Rusia. Predau cursuri și workshop-uri din 2015, în România. Din perspectiva experienței mele in sport, ar fi de mentionat ca am făcut 10 ani de arte marțiale, Kyokushin Karate, și 8 ani de dans, iar acestea m-au ajutat enorm în a deveni profesionist în fitness. Momentan lucrez și într-o clinică, pe post de kinetoterapeut.

De ce ai ales Les Mills?

Initierea mea în Les Mills a fost prin intermediul BODYPUMP și BODYCOMBAT. In 2012 s-a intamplat. Pur și simplu mi-au plăcut conceptul, coregrafiile, muzica și m-am simțit cu adevărat provocată de structură și de modul în care s-au desfășurat cursurile. Mai târziu am urmat cursurile LES MILLS CORE și LES MILLS GRIT. Posibilitatea de a mă dezvolta a fost un plus pentru mine. Mai întâi am devenit Instructor Coach, am ajutat instructorii din România. Următorul pas a fost ca evaluator pentru BODYCOMBAT și BODYPUMP, iar din 2019 fac parte din echipa Les Mills Nordic TAP unde activez ca Trainer, Presenter si evaluator.

Ce programe predai?

Predau Les Mills BODYCOMBAT, BODYPUMP, LES MILLS GRIT si LES MILLS CORE. Îmi place să fiu Trainer și să lucrez cu instructori în BODYPUMP și BODYCOMBAT. Fiecare antrenament inițial este o modalitate de a ajuta mai mulți oameni să devină mai buni, să se dezvolte și să aibă șansa de a face parte din familia Les Mills.

Ce le-ai spune celor pe care ii astepti la Conventia Internationala de Fitness Fit for Future? 

După anii de pandemie, ACUM avem șansa de a ne bucura cu totii de un eveniment uimitor! Nu ratați șansa de a lua parte la 2 zile fabuloase, de distracție, adrenalină, muzică și cele mai uimitoare concepte Les Mills cu Trainerii Les Mills Nordic . Noi va asteptam cu mare bucurie!

De ce ai devenit Trainer Les Mills?

Îmi place să lucrez cu instructori, iar faptul că sunt antrenor îmi oferă oportunitatea de a-i ajuta. Formarea inițială este o modalitate de a începe cariera ca instructor, iar eu am șansa de a fi o parte din acest proces, de a le urmări dezvoltarea, de a împărtăși cunoștințele și pasiunea pentru Les Mills și pentru fitness.

De asemenea, simt că fac parte dintr-o comunitate uimitoare, cu colegi grozavi.

Cum ți-ai descrie propria filosofie despre sănătate și fitness?

Fiind și fizioterapeut, pot spune că mișcarea, sportul de orice fel sunt părți integrante ale unei vieți bune și sănătoase. Fitness-ul este sănătate, asa ca ar trebui privit ca o modalitate de a te simți bine în corpul tău, de a evita problemele de sănătate. A fi activ este o modalitate de a-ti menține corpul într-o formă bună din interior. Trebuie menționat că mișcarea vă menține creierul sănătos, așa că aveți grijă și de sănătatea mentală.

Care este cel mai prețios principiu al unui stil de viață sănătos, din punctul tau de vedere?

Găsește echilibrul în tot ceea ce faci! Echilibrul nu este ușor de găsit, dar, atunci când reușești, lucrurile se așază la locul lor. 

Cine sau ce îți oferă cea mai mare inspirație?

Sunt inspirata de oamenii ambițioși, din industria de fitness și din sfera medicală, de oameni care și-au atins obiectivele profesionale muncind și depunând efort. De asemenea, mă inspiră colegii mei din Les Mills, deoarece ei sunt oameni puternici și foarte ambițioși și de la fiecare poți învăța ceva care se potrivește stilului tău.

Cum îți menții clienții motivați?

Întotdeauna încerc să găsesc echilibrul între a fi strict, profesionist și a aduce și un strop de distracție! Folosesc pasiunea și muzica pentru a-mi desfășura cursurile!

Care este legătura dintre beneficiile funcționale și abordarea minte-corp, în practica ta?

Cred cu adevărat în puterea minții și că, odată ce ne fixăm un obiectiv, îl putem face să se întâmple. Așadar, funcționalitatea corpului vine din modul în care ne stabilim obiectivul și cum îl punem în practică, și răbdarea pe care o avem cu noi înșine.

De ce crezi că oamenii sunt reticenți să înceapă și apoi să se țină de sport? 

Cred că are mai ales legătură cu a găsi ceea ce-ți place. Beneficiile sunt acolo, le vei vedea la un moment dat. Unii oameni merg la cursuri de grup, alții la antrenament personal, iar altora le place să se antreneze în aer liber, singuri sau cu prietenii. Așa că este important să-ți găsești DE CE-ul și să te ții de el.

Și, desigur, să vezi rezultatele acțiunilor tale.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Iubesc să merg la echitație, să dansez și să ma distrez cu prietenii.

Cum arată o zi obișnuită, din punct de vedere al dietei și al exercițiilor fizice, pentru tine?

Am 3 mese pe zi începând cu micul dejun, ziua sunt în clinica de kinetoterapie, iar seara predau cursuri la sală!

Cum te-ai putea descrie în 10 adjective?

Ambițioasă, motivată, încăpățânată, pasionată, energică, activă, de încredere, profesionistă.

Daca vrei sa te antrenezi cu Kiki Constantinescu, vino sa fii parte din cel mai spectaculos eveniment international de fitness al anului!

Pe 19 si 20 noiembrie, te asteptam intr-un spatiu fabulos: Face Club Bucharest (Piata Presei Libere, 3-5).

23 de ore de sport, plus 5 workshop-uri, din care sa alegi, instructori internationali, LIVE band, 3 scene de eveniment, distractie, bucurie, adrenalina. Toate reunite sub umbrela unui adevarat spectacol de lumina si culoare.

Nu rata pretul promotional pentru acest eveniment, valabil doar in perioada 19-31 octombrie.

Numarul de locuri este limitat. Rezerva-ti chiar acum locul, pentru a sti sigur ca vei fi ACOLO!

Inscrie-te acum, pe www.fit4future.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton