Karanja și Cucumber - ingredientele pe care pielea ta le va iubi în perioada verii

 advertising.ringier
.

Majoritatea persoanelor își doresc să obțină un bronz perfect pe timpul sezonului estival, însă trebuie să știi că acesta vine cu un preț. Expunerea la soare pentru prea mult timp, poate avea efecte negative asupra pielii, îmbătrânirea prematură, arsurile solare, petele hiperpigmentare sau pielea decolorată fiind doar câteva dintre ele. De aceea, trebuie să iei în considerare utilizarea unor produse cosmetice care să ajute pielea să rămână sănătoasă. 

Ce trebuie să știi despre Karanja și Cucumber

Razele solare au devenit din ce în ce mai nocive pentru sănătatea pielii, iar măsurile de protecție clasice nu mai sunt îndeajuns pentru a te apăra de posibilele arsuri. De aceea, este extrem de important ca pielea să fie îngrijită și hidratată intens înainte de expunerea la soare, dar mai ales după. Aici intervin cele două ingrediente, karanja și castravetele. 

Uleiul de Karanja este obținut prin presarea la rece a semințelor de Pongamia Glabra. Acest ingredient minune este folosit în prepararea cremelor de protecție solară sau a celor care se folosesc după expunerea la soare, deoarece are o putere foarte mare de regenerare a tenului, datorită faptului că poate absorbi radiațiile UV. Mai mult decât atât, este fotoprotector, antioxidant, antimicrobian, dar și anti-aging. Te poți bucura de toate aceste beneficii atunci când folosești produse cosmetice naturale care îl au în compoziția lor, pentru că abundă de filtre minerale și uleiuri naturale foarte benefice pentru sănătatea pielii. 

Castravetele este cel de-al doilea ingredient extrem de benefic pentru ten și piele. Este deja binecunoscut pentru efectul de hidratare pe care îl are asupra organismului atunci când este consumat, iar aceleași beneficii le are și asupra pielii. Castravetele este util pentru că reduce și închide porii, minimizează inflamațiile, reduce cearcănele, purifică tenul, calmează și vindecă arsurile și rănile, ceea ce îl face ingredientul „minune' pentru a fi folosit după expunerea la soare. De asemenea, are un efect antibacterian și antiinflamator. Toate aceste calități ale castravetelui îl fac să fie perfect pentru a fi folosit în formulele produselor cosmetice naturale, iar tu ar trebui să alegi întotdeauna opțiunile bio, datorită faptului că reprezintă soluția ideală de reechilibrare a pielii.

Atunci când simți nevoia de hidratare intensă și protecție a pielii, te vei bucura de utilizarea unor creme cu acid hialuronic de la Biologica, datorită faptului că sunt bazate pe formule naturale, obținute din ingrediente naturale bio-certificate. De exemplu, Perfect Skin Body Cream se bucură de o formulă de lux care hidratează pe termen lung, fără să lase pielea grasă. Ingredientele cu un puternic efect hrănitor, de întinerire și antioxidant oferă pielii strălucire și refac echilibrul stratului hidrolipidic. 

Protecția solară este mai mult decât vitală atunci când mergi la plajă, dar nu numai. Pentru a proteja pielea de diverse afecțiuni, ea trebuie folosită oricând ieși din casă, dar și în interior. Cu toate acestea, există riscul ca arsurile solare să apară oricum sau pielea să fie iritată după expunerea la soare. Aici intervin produsele cosmetice naturale care se absorb rapid, calmează disconfortul resimțit și creează o barieră protectoare împotriva deshidratării.

Așadar, răsfață-te în fiecare zi și bucură-ți pielea folosind produse naturale care te vor face să te simți frumoasă!

Sursa foto: biologicacosmetics.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton