Intră în lumea bijuteriilor Pandora inspirate de personajele și poveștile Disney

 advertising.ringier
.

Sursa foto: Bijuterii Fig 

Știm cu toții că lumea Disney nu este doar o etapă prin care treci doar în copilărie și că este unul dintre cele mai fericite locuri de pe Pământ pentru copii, adulți și persoane în vârstă deopotrivă. Acesta este și motivul pentru care transpunerea poveștilor Disney în bijuterii de către Pandora a fost îmbrățișată cu atât de multă bucurie de către persoane de toate vârstele, căci filmele Disney sunt atemporale și cu siguranță nu trebuie să fii copil pentru a te bucura de ele. 

Magia Disney ne ține pe toți fermecați, iar colecția de bijuterii Disney de la Pandora cu siguranță a reușit să ajungă la inimile tuturor iubitorilor de bijuterii și personaje animate, în egală măsură. Disney x Pandora este o colecție exclusivă a celor mai iubite și populare personaje din toate timpurile. Fiecare piesă este finisată manual, cu atenție și dezvăluie detalii delicate. Intră și tu în lumea bijuteriilor Pandora inspirate de personajele și poveștile Disney! 

Coliere cu pandantive din colecția Disney de la Pandora 

Dorești să te transpui în lumea magică a personajelor Disney? Noua colecție Pandora te așteaptă cu lănțișoare și pandantive delicate, care să te facă parte din poveste. Potrivite pentru toate femeile, indiferent de vârstă, aceste bijuterii cu siguranță vor reuși să aducă spiritul ludic în ținutele din garderobă. Să nu mai vorbim despre reacția unei fetițe la primirea unui colier cu pandantiv cu lampă magică din filmul de animație Aladin, marca Disney! 

Brățări cu închizătoare Disney marca Pandora 

Brățările din colecția Disney x Pandora sunt și ele bijuterii magice, mai cu seamă că vin cu modele de închizători inspirate de tot ceea ce înseamnă universul Disney. De la brățări fixe cu închizători stil Prințesa Jasmine din Aladin și brățări tip lanț clasice cu închizătoare de tip Clopoțica, până la brățări stil tenis cu închizătoare ce o afișează pe Minnie Mouse, vei găsi cele mai inspirate modele de brățări pentru orice vârstă. 

Inele cu personaje Disney în colecția Pandora 

Gama de inele din colecția de bijuterii Disney de la Pandora nu se lasă nici ea mai prejos și te așteaptă cu cele mai „animate' modele de bijuterii pentru fete și femei deopotrivă. În timp ce multe domnișoare ar prefera să poarte un inel cu Prințesa Jasmine din Aladin, altele vor prefera să-și împodobească degetele cu un inel cu Minnie Mouse sau cu trandafirul din Frumoasa și bestia. Indiferent de alegere, vei pătrunde în lumea Disney cu aceste bijuterii delicate și feminine! 

Talismane cu motive Disney de la Pandora 

Varietatea de talismane și charm-uri din colecția Disney x Pandora este de-a dreptul impresionantă și cu siguranță vei simți că pășești în lumea Disney din momentul în care vei colecția pe brățara ta Pandora astfel de bijuterii ludice deosebite. Povestea lui Aladin este un simbol al copilăriei tale? Atunci cu siguranță un talisman tip pandantiv cu prințesa Jasmine din Aladin sau cu un covor fermecat ți se vor potrivi ideal. Animăluțele din poveștile Disney te încântă? Atunci un talisman Disney cu Pluto sau cu Winnie the Pooh sunt piesa lipsă din colierul tău Pandora! 

Mickey Mouse este una dintre animațiile tale preferate? Un talisman cu lacăt cu Mickey și Minnie Mouse sau un talisman tip pandantiv dublu cu Mickey Mouse ți se vor potrivi oricând! 

Intră și tu în lumea bijuteriilor Pandora inspirate de personajele și poveștile Disney, achiziționând cele mai simpatice accesorii din colecția Disney x Pandora. Doar ți-am povestit cât de multe bijuterii sunt gata să-ți completeze ținutele într-un mod unic și original, indiferent de vârstă! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton