Îndrăgostește-te mai întâi de tine, și apoi de restul

 advertising.ringier
.

În ziua de azi există o presiune mai mare ca oricând să fim cele mai bune. Să fim cele mai bune mame, soții, surori, prietene. De cele mai multe ori atenția noastră este pe ceilalți, în validarea lor, iar noi ajungem să fim ultimele pe o listă lungă de priorități care mai de care mai diverse.

Anul acesta, în luna iubirii, ai grijă mai întâi de tine, și apoi de restul. Pune-te prima pe lista priorităților, iar restul lucrurilor vor fi cu atât mai ușoare. Cum faci asta? Ce noroc că tehnologia se dezvoltă pe zi ce trece și ne facilitează viețile de zi cu zi! Probabil ai auzit sau chiar ai un ceas inteligent, care îți arată notificările și îți permite să răspunzi la apeluri prin ecranul mic de la încheietură. Dar ce zici de un ceas inteligent care se situează pe linia fină dintre gadget performant, accesoriu cool și dispozitiv medical? Nici tu nu știai nici măcar că există această linie, nu-i așa? Nici noi! 

Ei bine,  în urma unui studiu care a concluzionat că hipertensiunea arterială este una din principalele cauze ale decesului timpuriu, cei de la Huawei au combinat utilul cu plăcutul și au creat primul ceas inteligent capabil să aibă grijă de tine și de inima ta în timp ce tu nu depui niciun efort. Sună foarte tare? Este!

Primul dispozitiv certificat de Ministerul Sănătății din România prin intermediul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, noul Huawei Watch D este rezultatul unui număr impresionant de cercetări, creat special pentru persoanele care vor să aibă grijă de sănătatea lor, și să investească în calitatea vieții prin tehnologie. 

Cu senzori performanți ECG și cu o mini pompă care înregistrează tensiunea arterială până la 230mmHg, ceasul celor de la Huawei se situează în topul device-urilor care ne fac viața mai ușoară, fiind doar 1/6 din dimensiunea unui tensiometru tradițional. Monitorizarea somnului, a stresului, măsurarea temperaturii pielii, dar și cele peste 70 de moduri de antrenament sunt doar câteva din mulțimea de funcții cu care Watch D vine echipat în viața ta. 

Dacă vrei să afli ce mai face inima ta, dar nu ai timp de o vizită la medic, fă-ți cadou în luna iubirii un ajutor care să aibă grijă de tine în momentele în care nici tu nu simți că poți să o faci sau oferă-i un cadou cuiva drag.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton