Implant păr tehnica FUE - ce este şi un de poate fi realizat

 advertising.ringier
.

Pierderea părului, indiferent de cauză, poate avea efecte psihice nefaste. Lipsa de încredere, scăderea stimei de sine, scăderea randamentului la locul de muncă şi izolarea socială sunt doar câteva dintre consecințele căderii părului. Din fericire, medicina a evoluat, iar astfel de probleme pot fi remediate prin intervenții minim invazive. O astfel de procedură este şi implantul de păr FUE Manual Ultimate.

Ce este un implant păr FUE Manual Ultimate?

Implantul de păr realizat prin metoda FUE Manual Ultimate presupune extragerea manuală a foliculilor de păr şi implantarea acestora cu echipamente de ultimă generaţie. Datorită tehnologiei avansate folosite, se vor păstra unghiurile de creștere ale părului, în final aspectul va fi unul natural. Întreaga procedură este meticuloasă, şi faţă de alte variante, vine cu avantajul că recuperarea este mai rapidă. Procedura este minim invazivă şi pentru zonele capilare în care se intervine în vederea prelevării probelor, acestea fiind bine conservate. 

Implantul de păr FUE Manual Ultimate înseamnă recuperare rapidă, rezultate excepționale, păr cu aspect natural, și este o experiență confortabilă pentru pacienți, fiind o intervenţie ce nu lasă urme. 

Cui se potriveşte un implant de păr FUE Manual?

Implantul de păr prin metoda FUE Ultimate este o variantă de câştigare a podoabei capilare recomandată bărbaţilor şi femeilor care suferă de păr rărit, goluri ale scalpului sau calviţie. 

Pot beneficia de efectele transplantului FUE Manuale Ultimate, femeile ce își pierd părul din cauze genetice, hormonale, stil de viaţă dezordonat sau alte cauze medicale. Transplantul de păr FUE este recomandat bărbaţilor ce suferă de alopecie androgenică, rărire a părului din pricina dereglărilor dereglări hormonale sau alte cauze neidentificate.

Metoda este una singură, cu eficiență ridicată, deoarece riscul de respingere a transplantului este minim. Motivele rezultatelor deosebite sunt legate, pe de o parte de tehnica inovatoare utilizată, pe de altă parte de faptul că mostrele transplantate provin de la pacient. 

Implant păr Bucureşti – procedură confortabilă, rezultate de durată

Intervenţia de implant păr București este alegerea naturală a pacienților ce pun preţ pe rezultate, servicii de înaltă calitate, accesibilitate. În clinicile specializate în acest sens din capitală se pot realiza tratamente pentru stimularea creşterii părului dar şi intervenţii de implant PĂR prin metoda FUE Manual Ultimate, care s-a dovedit a fi extrem de eficientă.

Pacienții care aleg clinica de implant păr Bucureşti vor beneficia de consultații de specialitate, analize complexe, consiliere pre şi post intervenţii. Fiecare pacient este unic şi fiecare intervenţie personalizată, însă datorită tehnologiei de înaltă generaţie şi a implicării totale a personalului medical, rezultatele finale vor fi întotdeauna cele dorite. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton