Him Platinum și Him Deepwater, noile fațete ale masculinității de la Victoria's Secret

 advertising.ringier
.

Într-o magie densă care elevează simțurile, Victoria’s Secret lansează în luna iubirii două arome proaspete, curate și încrezătoare, create pentru El și adorate de Ea. VS HIM Platinum și VS Him Deepwater reprezintă contopirea pământului cu apa, unde eleganța se întrepătrunde cu senzualitatea, iar mirosul puternic nu îl exclude pe cel proaspăt și fin.

VS Him Platinum are la bază un mix format din 3 arome unice, care împreună formează un parfum seducător, dar fresh în același timp. Acesta se deschide prin notele de piper Sichuan, care se lasă descoperite sub forma unei arome surprinzătoare de lămâie. Mușchiul de stejar din compoziție aduce un aer proaspăt, dar care mângâie pielea printr-o finețe bogată, ca mai apoi să fie concluzionat de către frunzele de violete ce lasă o semnătură masculină unică, unde mirosul intens este îmblânzit de către notele subtil florale. Este combinația ideală dintre putere și eleganță, iar prospețimea clasică se întâlnește cu note lemnoase pentru a crea o aromă senzuală, dar neașteptat de fină.

La celălalt capăt, o ploaie acvatică asupra pădurilor adânci își face apariția, luând naștere VS Him Deepwater. Acesta se deschide cu note de bergamotă înghețată, unde hibridul de lămâie și portocale oferă o aromă curată și energizantă, care este intensificată mai apoi de către salvia albastră, ce vine cu subtonuri fructate și proaspete pentru un efect răcoritor. Făcut din distilarea cu grijă a frunzelor și a crenguțelor de Cedru Nord-American, această ultimă notă, da viață întregii formule, îmbrăcând parfumul într-o senzualitate nemărginită, unde calitatea sa magnetică oferă o nouă fațetă a masculinității prin mirosul său lemnos și rafinat.  

Parfumurile Victoria’s Secret destinate Lui vin la pachet cu o calitate extremă ce elevează simțurile, unde calmul fascinant al mării se unește cu puterea magnetică a pământului, iar rezultatul intens oferă o senzualitate elegantă și atrăgătoare. VS Him Platinum și VS Him Deepwater sunt rodul unor fuziuni reconfortante ale celor mai fine și unice arome, ce provoacă dependență.

Descoperă parfumurile VS Him Platinum și VS Him Deepwater în magazinul Victorias Secret din Băneasa Shopping City.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton