Filmează ca un profesionist cu noul HONOR Magic4 Pro

 advertising.ringier
.

S-a lansat în mod oficial flagship-ul HONOR Magic4 Pro, disponibil acum și pe plan local. Dacă îți dorești să filmezi ca un adevărat profesionist fără să dai mulți bani pe o cameră de filmat, atunci acest smartphone este soluția ideală pentru tine!

Este primul smartphone HONOR care dispune de tehnologia Wireless HONOR SuperCharge de 100W. Aceasta permite o încărcare rapidă a dispozitivului, de la 0 la 50% in doar 15 minute. Datorită designului emblematic „Eye of Muse” te poți bucura de o experiență foto-video cu adevărat captivantă.

Mai mult decât atât, sistemul de operare Magic UI 6.0, care a fost dezvoltat pe baza Android 12, îi permite să acționeze ca un asistent personal, deoarece învață într-un mod inteligent obiceiurile utilizatorilor. Cei de la HONOR țin și la siguranța fiecărui utilizator, așa că îți oferă cea mai performantă și mai fiabilă amprentă digitală din lume cu ajutorul senzorului 3D Sonic Gen 2 de la Qualcomm. 

Cum poți filma ca un adevărat profesionist cu noul smartphone HONOR Magic4 Pro?

Dincolo de toate caracteristicile fabuloase menționate anterior, ceea ce face senzație printre fanii acestui brand și nu numai, sunt funcțiile Magic-Log Movie Master cu IMAX și AI Film Effects, care asigură filmări la nivel cinematografic.

HONOR Magic4 Pro este cel mai așteptat smartphone premium din seria emblematică HONOR Magic4. Reprezintă o demonstrație de forță în domeniul tehnologiei, inovând piața telefoanelor inteligente. Standardele de cele mai înaltă calitate, precum și calitățile foto și video extraordinare ale acestui gadget îl transformă într-un instrument perfect pentru producătorii de conținut.

Indiferent dacă faci asta doar pentru tine și prietenii tăi, dacă ești pasionat de filme și visezi la o carieră în domeniu sau produci conținut pentru social media, HONOR Magic4 Pro este smartphone-ul de care ai nevoie.

Pe lângă performanța de neegalat, te bucuri și de un spațiu de stocare generos, de 8 GB RAM și 256 GB stocare. Așadar, procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G îți oferă o funcționare cursivă și stabilă a telefonului, indiferent de modul de utilizare.

Ecranul HONOR Magic4 Pro poate afișa până la 1,07 miliarde de culori, așa că poți verifica în cele mai bune condiții conținutul video pe care îl produci cu ajutorul acestui telefon. Afișajul LTPO cu patru curbe de 6,81 inchi și rame ultra subțiri îți conferă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și un design confortabil.

Camera triplă cu fotografie computațională Ultra-Fusion depășește standardele actuale din industrie. Acest ansamblu puternic include o cameră de 50 MP, senzor de culoare de 1/1,56 inchi, o cameră ultra-wide de 50 MP 122o și o cameră telefoto periscopică de 64 MP. Poți realiza imagini de înaltă definiție cu o claritate uluitoare, inclusiv de la distanță. 

Mai mult decât atât, dispozitivul realizează prima înregistrare video Log 4K pe 10 biți din industrie cu 60 cadre pe secundă, stabilind astfel un nou record în industrie. 

Formatul Log îmbunătățește aspectul videoclipurilor cu ajutorul tonurilor de culoare cinematografice și asigură o claritate HDR. Formatul Magic-Log îți permite să îți editezi videoclipurile în nuanțe superioare de culoare potrivite pentru filme.

Despre HONOR  

HONOR este un furnizor de top la nivel mondial de dispozitive inteligente. Este dedicat să devină un brand de tehnologie iconic la nivel mondial și să creeze o nouă lume inteligentă pentru consumatori prin produsele și serviciile sale puternice. 

Cu un accent neclintit pe cercetare și dezvoltare, se angajează să dezvolte tehnologie care să le permită oamenilor din întreaga lume să își depășească limitele, oferindu-le libertatea de a realiza și de a face mai mult. 

Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive purtabile de înaltă calitate pentru a se potrivi fiecărui buget, portofoliul HONOR de produse inovatoare, premium și de încredere le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton