Fă primii pași spre toamnă! Descoperă care este încălțămintea pe care doamnele o prefera în acest sezon

 advertising.ringier
.

Toamna femeile au tendința să aleagă articole vestimentare confortabile, care să ofere flexibilitate în mișcare și care să le scoată în evidență forma corpului. Indiferent de look-ul pe care îl preferi, încălțămintea reprezintă o piesa de baza în construcția unei ținute. Astfel, poți alege dintre cele mai populare opțiuni din această toamnă. Dacă vrei să afli care sunt perechile de pantofi care nu trebuie să lipsească din garderobă ta în acest sezon, citește în continuare acest articol.

TOP 5 tipuri de încălțăminte pe care le poți purta în aceasta toamnă

Cizme

Toamna este anotimpul ideal în care poți purta o varietate de stiluri și culori – cizmele de toamnă sunt o alegere populară în rândul femeilor, deoarece acestea îți protejează piciorul de frig și umezeală și sunt foarte chic în diferite ținute. Poți opta pentru cizme cu toc sau fără toc, în funcție de preferințe. Găsești o gamă variată de produse de calitate în magazinul de specialitate Modlet.ro, cunoscut pentru calitatea și diversitatea perechilor de încălțăminte.

Bocanci 

Sunt mulți factori în baza cărora să alegi perechea de încălțăminte potrivită. Bocancii sunt o variantă clasică pe care o poți adaugă în garderoba ta. Acestea sunt extrem de confortabile, atât pe timp de toamnă, cât și pe timp de iarnă. Sunt un tip de încălțăminte casual pe care îi poți purta în diferite ținute elegante sau de zi cu zi.

Adidași

Cine nu este fan adidași? Adidașii sunt extrem de versatili, mai ales în zilele în care ești foarte activă. Aceștia sunt potriviți în ținute sport sau casual și sunt ideale de purtat la începutul toamnei până când temperatura începe să scadă.

Ghete

Ghetele se potrivesc cu atât de multe stiluri vestimentare, încât îți va fi dificil să optezi pentru o singura pereche. Ele vin în diverse forme și dimensiuni și pe care le poți achiziționa în funcție de material și culoare. Poți opta pentru perechea potrivită în funcție de lungimea tocului, material și buget. Poți purta cu ușurință blugi skinny sau rochii vaporoase alături de o pereche de ghete confortabilă. 

Botine

Poți opta pentru o pereche de botine dacă îți dorești că ținută ta elegantă și rafinată să aibă toate elementele clasice. Deși, în combinație cu blugii, botinele sunt o variantă bună, cel mai bine acestea merg purtate în combinație cu rochii și fuste elegante.

Începe toamna încrezătoare, încălțată cu cele mai îndrăgite perechi de încălțăminte pe care femeile le adoră. Optează pentru o pereche de încălțăminte confortabilă, adaptata nevoilor tale, dar și stilului tău de viață. Oricare din variantele de mai sus te vor face să arăți splendid în acest sezon.

Sursa foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton