Deserturi unice pentru masa de Paște

 advertising.ringier
.

Pentru fiecare dintre noi, Paștele vine cu bucuria și recunoștința față de momentele prețioase petrecute alături de cei dragi. Unice, încărcate de iubire și entuaziasm, acestea merită sărbătorite în cele mai speciale moduri!

Și pentru că primăvara este un nou prilej de bucurie, iar Paștele ne readuce aminte cât de important este să dăruim, artiştii cofetăriei Armand au pregătit o colecţie dedicată acestei sărbători care promite să bucure sufletele și papilele gustative cu arome dintre cele mai alese!

Atracția acestui sezon este tortul Orange Poppy Seed cu cremă fină de portocale, bucățele dulci-acrișoare de portocală și blat cu lămâie, semințe de mac și însiropat cu gin. Alături de acesta, tortul de Paște în ediție limitată te va surprinde! Cu un decor deosebit, piure de lămâie, ciocolată albă, frișcă naturală, blat cu mac și gust de gin, va fi cu siguranță de neuitat!

La cofetăria Armand, ne readucem aminte de preparatele copilăriei, de la pasca umplută cu brănză și stafide, la clasicul cozonac cu aluat bine dospit și cu o compoziție bogată în bucățele de nucă și cacao, până la cozonacul deosebit, însiropat cu lichior de portocale și umplut cu nucă, stafide și bucățele aromate din ciocolată neagră.

Și dacă îți dorești să oferi un cadou delicios, poți alege unul dintre pachetele personalizate cu preparate tradiționale, spumant fin, ciocolată belgiană, macarons în forme inedite de Paște cu fructul pasiunii sau jeleu de vișine, brioșe și biscuiți personalizați.

Oferă-i o notă în plus de frumusește acestei sărbători și alege preparatele care sunt pe gustul tău și al celor dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton