Descoperă care sunt criteriile de care să ții cont pentru a găsi trolerul potrivit pentru o călătorie în Europa

 advertising.ringier
.

Europa are numeroase destinații din care poți alege. Poți să navighezi prin orașe moderne sau istorice cu arhitectură uluitoare, frumuseți naturale și atracții culturale. În orice perioadă a anului găsești o destinație grozavă, dacă îți dorești o vacanță de vis. Când oferta este atât de variată, este important să te pregătești corespunzător pentru călătorie. Un bagaj potrivit și complet, te poate scapă de mult stres. Dacă vrei să afli care sunt criteriile de selecție a trolerului, citește în continuare acest articol.

Iată 3 criterii la care să fii atent atunci când îți alegi trolerul

Dimensiunea

Majoritatea companiilor de transport, în special cele aeriene au reguli în ceea ce privește dimensiune și greutatea bagajului. Aceste aspecte sunt informații publice pe care le poți găsi la compania cu care urmează să călătorești. Ține cont de numărul de zile destinat vacanței, dar și de condițiile meteorologice ale destinației. Hainele pentru sezonul rece sunt mai voluminoase față de cele pentru sezonul cald. Pentru a evita taxele suplimentare este indicat să găsești un troler care să respecte standardele impuse.

Material

Trolerele făcute dintr-un material dur, precum aluminiu, policarbonat sau polipropilena au o foarte mare rezistență la condiții meteo nefavorabile, dar și la accidente. Conținutul trolerului rămâne intact și este rezistent în timp. Trolerele dintr-un material textil, spre deosebire de cele dintr-un material dur, permit flexibilitate în ceea ce privește volumul pe care îl poate suporta. Alege oricare dintre trolerele Samsonite și bucură-te de o experiență unică în vacanța.

Designul 

Fiecare om optează pentru un anumit design al trolerului în funcție de propriile nevoi. Astfel, nu se poate spune că un troler este mai bun decât celălalt. Alege trolerul potrivit nevoilor tale în funcție de nevoile tale și ținând cont de compartimentare, mâner și roți. Optează pentru un troler rezistent, ușor de manevrat, deoarece acesta poate face ca vacanța ta să fie mult mai relaxată. Găsești o gamă variată de trolere în magazinul de specialitate Altex.ro care aduce mai aproape de tine o gamă variată de produse la prețuri avantajoase. 

O vacanță reușită este lipsită de stres și de griji. În Europa ai o multitudine de destinații superbe din care poți alege, în funcție de preferințe, dar și de buget. Vara te poți plimba pe plajele superbe din Croația, Grecia și Spania. Iarna îți poți petrece sărbătorile în orașele cu cele mai faimoase târguri de Crăciun. Toamna și primăvara te poți bucura de frumusețile naturale ale Franței sau te poți plimba cu bicicleta prin Olanda. Totul este mai simplu când ai trolerul potrivit pentru vacanță!

Sursa foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton