De ce să apelezi la o firmă de curățenie?

 advertising.ringier
.

Indiferent dacă aveți nevoie de serviciile unei firme profesionale pentru curățenie pentru că vă mutați într-o nouă locuință sau pentru a întreține curățenia fie în locuință fie într-un birou, beneficiile acesteia sunt nenumărate.

Știm deja faptul că o curățenie exemplară este importantă atât pentru o viață sănătoasă cât și pentru un psihic sănătos. Însă, atunci când timpul nu vă permite, sau energia pur și simplu a ajuns la zero, o firmă de curățenie poate să facă toată treaba în locul vostru, și uneori, chiar mai bine deoarece, aceasta deține atât personal calificat pentru toate procedurile cât și toate echipamentele necesare pentru o curățenie profesională ca la carte. Care sunt acestea?

În primul rând, o firmă de curățenie care prestează servicii la standarde ridicate, va deține aspiratoare profesionale de diferite dimensiuni și cu capacități diferite de aspirare. În funcție de suprafața spațiului și în funcție de tipul de aspirare care este necesar, personalul angajat va folosi echipamentul optim, astfel încât suprafețele să nu fie deteriorate și rezultatul să fie pe măsura așteptărilor. Tot în categoria aspiratoarelor, o firmă de curățenie va deține aspiratoare diferite, pentru medii de lucru diferit. Dacă vorbim despre un mediu uscat, se vor folosi aspiratoare uscate, dacă vorbim despre un mediu umed se vor folosi aspiratoare umed uscate, sau dacă vorbim inclusiv despre curățarea tapițeriei, a canapelelor și a scaunelor, vor folosi aspiratoare cu injecție-extracție.

De asemenea, utilizarea unui monodisc acolo unde suprafața necesită, nu este o noutate pentru firmele de curățenie. Găsindu-se într-o gamă extrem de variată, ergonomice și cu design modern, monodiscurile sunt acele echipamente care se pretează pentru toate tipurile de pardoseli. De la gresie și marmură, la mozaic, granit sau chiar mochete, monodiscurile se pot folosi atât pentru șamponare cât și pentru spălare, șlefuire, decapare etc.

Mașinile de măturat, fie ele manuale fie electrice, sunt de nelipsit din echipamentul pe care o firmă de curățenie îl folosește pentru curățarea spațiului solicitat. Indiferent că este vorba despre curți exterioare, despre zone de depozitare, scări, hale, spații mari sau coridoare, o mașină de măturat va curăța în profunzime, chiar și cele mai mici impurități.

Și nu în ultimul rând, firmele de curățenie, fără dar și poate, vor utiliza un mop profesional pentru a se asigura că spațiile rămân perfect curate, strălucitoare și igienizate.

De asemenea, cărucioarele pentru curățenie vor face parte din echipamentul unei firme care prestează serviciile de curățenie, fiind extrem de eficiente pentru transportul tuturor celorlalte echipamente. Beneficiul acestor cărucioare este că personalul nu mai este nevoit să treacă prin spațiile în care curățenia a fost deja finalizată.

Deoarece o firmă de curățenie este răspunzătoare pentru serviciile pe care le prestează dar și pentru asigurarea unui mediu sănătos, va utiliza doar produse și detergenți profesionali calitativi, care să nu dăuneze nici suprafețelor nici sănătății umane.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton