Dă gust sărbătorilor de iarnă cu prăjiturile La Strada

 bogdan.galca
.

Luna decembrie este luna cadourilor și, de ce nu, luna cadourilor dulci! Prăjiturile La Strada create după cele mai sofisticate rețete ale maeștrilor cofetari din Franta și Italia, aduc momente dulci la tine acasă. Surprinde magia sărbătorilor de iarnă cu un desert desăvârșit, pregătit fără efort. Cât timp împodobiți bradul, prăjiturile sunt gata de savurat. Atât de simplu e cu La Strada!

Și pentru că momentele simple și dulci sunt și cele mai prețioase, de aceste sărbători surprinde-ți oaspeții cu ceva bun de savurat între prieteni, lângă un pahar de vin aromat sau după o cină gătită cu multă măiestrie. Indiferent de decor, cu eclerurile La Strada transpui pe oricine direct într-o cafenea franțuzească din Montmartre. Încearcă sortimentele cu umplutură cremoasă și glazură fină de ciocolată sau cafea, și creeaza-ți un mic Paris la tine acasă, oricând.

Auzim prea des că lucrurile bune necesită timp, dar nu trebuie să fie mereu așa. Lava Cake-ul La Strada e gata în 10 minute, iar crema de ciocolată fierbinte la interior … e tot ce ți-ai putea dori în sezonul rece! Simplu, rapid și delicios. Pe scurt, experiența unui restaurant de lux la tine acasă.

De sărbători caută prăjiturile La Strada în magazine și descoperă cât de simplu poate fi să creezi momente dulci la tine acasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton