Cum să reinventezi un pulover simplu de care te-ai plictisit

 advertising.ringier
.

Puloverele basic sunt niște piese extrem de bune pentru o garderobă capsulă, fiind o excelentă bază pentru formarea multor ținute. Uneori însă, ajungi să te plictisești de aceste piese simple pe care le porți constant și îți dorești să le reinventezi sub o formă nouă pentru a le purta în continuare cu drag în loc să le uiți undeva într-un colț de dulap până sezonul următor. Dacă vrei și tu câteva idei din care să te inspiri în crearea unor noi piese pentru garderoba ta continuă să citești. 

Iată cum poți reinventa un pulover plictisitor într-o piesă nouă și interesantă:

Adaugă un guler detașabil 

O idee bună și ușoare de a da un aer diferit puloverului tău ar fi adăugarea unui guler detașabil sau a unui accesoriu la gât – o broșă ceva mai mare sau chiar o fundă elegantă. Orice variantă ai alege este extrem de ușor de pus în practică și va da un aer mult mai elegant. Poate funcționa cu orice model de pulover de damă simplu, cum sunt cele de la Atmosphere Fashion de exemplu. 

Coase niște manșete de dantelă 

Dacă ești îndemânatică la capitolul cusut sau ai pe cineva apropiat care te poate ajuta, o idee interesantă și foarte aspectuoasă ar fi aceea a unor manșete din dantelă. Va schimba complet aspectul simplu al piesei de tricot care există în garderoba ta și o va face mult mai sofisticată, potrivită pentru niște evenimente ceva mai elegante. Poți adăuga această margine de dantelă inclusiv în partea gulerului sau la tivul de jos al puloverului în funcție de preferințe, atenție doar să nu devină prea încărcat. 

Pune câteva perle sau aplicații

O altă idee de a transforma un pulover simplu într-un articol de îmbrăcăminte care să iasă în evidență ar fi adăugarea unor perle sau a unor aplicații de tot felul în partea din față. Poți fie să le distribui pe toată suprafața puloverului sau chiar să creezi un model interesant, o inimă, semnul infinitului sau orice altceva ți se pare interesant. Dacă vrei să fii extra poți adăuga inclusiv o broșă sau chiar mai multe, în funcție de preferințe și ce accesorii ai la dispoziție pentru acest proiect de DIY. 

Taie o parte din pulover 

Ultima propunere este să faci un pulover cropped. Ai mai multe variante în care poți decupa puloverul. Poți să îl faci cropped pentru un look mai tineresc și fresh. Poți să îș dai deasupra pieptului pentru a imita anumite piese ce se află în tendințe în această perioadă sau poți să păstrezi doar mânecile pentru a forma un fel de bolerou – variantă care este de asemenea printre alegerile din tendințe ale acestui sezon. 

Așadar, acestea au fost ideile de transforma a puloverului simplu într-o piesă diferită. Toate cele patru variante pot fi personalizate în funcție de preferințe și ce ai la îndemână prin casă, iar astfel poți crea chiar un proiect de DIY, prin care îți pui creativitatea la încercare pentru a obține un articol de îmbrăcăminte diferit pentru ținutele tale. 

Sursă foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton