Cum funcționează un card de cumpărături și unde îl folosești

 advertising.ringier
.

Îți place să faci shopping online sau să mergi prin magazinele din mall în căutarea hainelor preferate. Ești la curent cu noutățile din modă, dar și din tehnologie, cu accesoriile elegante și gadgeturile de ultimă generație. Ca să-ți fie mai accesibile toate aceste articole, poți să folosești carduri de cumpărături fără dobândă, cu rate avantajoase.

Cum funcționează un card de cumpărături

Cardurile de cumpărături reprezintă carduri de credit care îți oferă diferite beneficii și servicii gratuite, în țară și străinătate, pentru shopping live sau pe internet. Poți să folosești cardurile de cumpărături inteligente precum CardAvantaj la bancomate și la comercianți, sunt instrumente de plată pentru shopping cu plata în rate, fără dobândă. Pot fi alimentate cu bani lichizi la ATM-urile băncii emitente, iar detaliile despre sold, rate, bonusuri și oferte sunt disponibile în permanență, pentru consultare.

Dobânda zero* este valabilă dacă achiți lunar sumele de plată pentru rambursarea sumei primite la activarea cardului. Pentru fiecare utilizare, pe cardul tău de cumpărături se acumulează un bonus direct proporțional cu valoarea tranzacției. Primești bonusul pe cardul de cumpărături în contul de bonus, separat de limita de credit.

De exemplu, CardAvantaj îți oferă un bonus de 0,3% din valoarea tranzacțiilor comerciale pe care le faci ca să plătești bunuri și servicii. Poate fi vorba despre   terminale POS, despre mediul virtual sau retrageri de numerar de la ATM, atât în România, cât și în străinătate. 

Folosești carduri de cumpărături și plătești rapid, în condiții avantajoase, la magazine fizice sau online, prin Google Pay, Apple Pay și aplicațiile mobile ale băncilor emitente. În acest caz pot fi utilizate gadgeturi inteligente precum sticker sau  brățară contactless.

Unde poți să folosești cardul de cumpărături

Cu un card de cumpărături în rate fără dobândă, faci shopping în rețeaua de magazine partenere a băncii de unde ai luat cardul. Ai la dispoziție retaileri, site-uri de e-commerce, branduri renumite de produse și servicii.

Poți să alegi articolele preferate din cele mai diverse domenii: electronice, electrocasnice, IT&C, mobilă, materiale de construcții, decorațiuni și accesorii, magazine alimentare, turism, service și accesorii auto-moto, modă, bijuterii, ceasuri, cosmetice, sport, saloane de frumusețe, restaurante, cafenele, baruri, servicii de sănătate, cultură și educație, consultanță. 

De exemplu la istyle magazin partener CardAvantaj,  cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din centrul și estul Europei cumperi rapid și avantajos produse și accesorii pentru Mac, iPad, iPhone, smartwatch, AirPod ș.a.

Afli de pe aplicația online sau de la comercianți care este numărul de rate pentru fiecare produs în parte și care sunt campaniile promoționale de care poți beneficia la momentul achiziției. 

Utilizează carduri de cumpărături ca să cheltuiești inteligent și eficient banii, să achiziționezi produsele preferate și să realizezi investițiile de care ai nevoie pe termen scurt și mediu.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton