Combinații inedite - Colecția nouă de haine Anca Mazilu

 advertising.ringier
.

Știi momentul acela în care abia aștepți să îți reîmprospătezi garderoba? Cu siguranță e un sentiment familiar și cel puțin de doua ori pe an avem fiecare dintre noi acest imbold, în special vara și la începutul sezonului rece. Perfect explicabil, asta pentru că nevoia de nou este absolut firească în viața noastră, fiind motorul care ne ține în priză și actualizați cu tendințele, dar și pentru că ne inspirăm constant din ce apare pentru a crea noi și noi combinații vestimentare.

Anca Mazilu, designer vestimentar și creatoarea brandului românesc de haine dama și fetițe Clothes with Love, a pregătit o colecție nou-nouță pentru toamnă-iarnă. Astfel. ai ocazia perfectă de a-ți adăuga piese șic în garderobă și de a achiziționa din timp cadourile de Crăciun sau ținutele de revelion.

Anca propune ținute versatile, feminine, care spun o poveste și ne dau o stare de bine. Toate articolele sale au ca elemente comune feminitatea, rafinamentul și eleganța, iar noua colecție vine cu un plus de inspirație pe partea combinațiilor inedite, aceasta fiind si tema sezonului. Iată cateva din surprizele pregatite.

Compleul din 3 piese

Unul dintre outfit-urile vedetă ale colecției este un compleu format din furou, rochie și top petrecut. Cele 3 articole se completează extrem de bine împreună, formând o ținută pe cât de inedită pe atât de interesantă și originală. Bineînțeles, ele se pot purta oricând și separat cu alte haine din garderoba ta, indiferent de sezon. Topul este o alegere minunată mai ales vara, cu fuste sau pantaloni scurți, rochia poate fi purtată ca atare sau pe sub un sarafan șic, iar furoul este practic și absolut necesar în multe ținute, după cum bine știm.

Rochia neagră cu mâneci bufante 

Rochia neagră din voal este punct de pornire pentru multe alte ținute, fiind ușor de asortat si potrivită în variate stiluri vestimentare, de la casual, la office sau elegant. Cu siguranță fiecare dintre noi are o rochie neagră de acest gen în dulap, iar ceea ce ne lipsește este un strop de inspirație pentru a o combina cât mai creativ cu alte haine. Misiunea Ancăi prin noua colecție este să ne facă viața mai ușoară, așa că ne dă idei super utile despre cum putem forma compleuri dama de efect cu o rochie aparent simplă.

Fie că o accesorizăm cu un sarafan de stofă și decolteu în V, cu sau fără curea, sau cu o rochie petrecută cu bretele, rochia neagră este fără îndoială baza unor ținute diversificate, ce ne ajută să ne reinventăm la fiecare purtare. Bonus, pentru ochii mai puțin avizați în fashion, poate părea ca o bluză cu mâneci bufante, așa că putem profita de caracterul versatil al rochiei pentru a o folosi inclusiv pe post de bluză.

Sarafanele

Dacă tot am adus sarafanul în atenție, ar fi oportun să continuăm să îl ținem în lumina reflectoarelor. Pe cât de frumos se asortează cu bluze, rochii, tricouri, cămăși, malete sau pulovere, pe atât de interesant și senzual este și purtat ca atare, direct pe piele. În plus, sarafanul ne ajută în fiecare anotimp al anului, fiind genul de articol care nu devine niciodată pus pe bară' din lipsa de oportunități.

Rochiile oversize

O idee de ținută cu care nu avem cum să dăm greș este rochia oversize. Potrivită indiferent de forma corpului, acest tip de rochie ascunde defecte sau pune în valoare puncte forte, în funcție de nevoia fiecăreia dintre noi. Se poate purta largă pentru un stil mai nonconformist sau cu o curea în talie dacă ne dorim un aer mai feminin și mai elegant. Rochia este și deosebit de practică și ușor de purtat, având buzunare ascunse, guler înalt rulat și maneci largi.

Rochii elegante petrecute

Ești cu gândul deja la sărbători și la ținutele de Crăciun, revelion sau alte momente de sărbătoare? Atunci rochiile de ocazie din noua colecție sunt exact ce trebuie. Cum roșu și verde sunt prin definiție culorile asociate sărbătorilor de iarnă, rochiile Ancai nu puteau ignora această tradiție. Modelele de rochii petrecute de anul acesta sunt cu mâneci bufante și spate semi gol, punctul forte fiind accentul pus pe talie și forma extrem de feminină din zona decolteului. Cu siguranță purtând o astfel de rochie toate privirile vor fi ațintite asupra noastră indiferent de evenimentul la care participăm, iar partea și mai bună este că sunt și foarte confortabile și ușor de purtat.

Ai găsit deja ținuta ideală? Nu mai sta pe ganduri și investește în articole vestimentare de calitate, produse cu drag în România.

Săptămâna fashion!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton