Citește Twisted Love: una dintre cele mai populare cărți ale începutului de an 

 advertising.ringier
.

Una dintre cele mai frumoase cărți ale acestui început de an este Twisted Love, scrisă de Ana Huang și pe care o poți precomanda de la BOOKZONE, cu livrare începând de pe 15 februarie. Este considerată o adevărată carte fenomen pe Tik Tok, astfel că sigur îți va plăcea și ție, dacă de obicei adori poveștile de dragoste scrise într-un mod diferit și deosebit. 

În ceea ce privește autoarea, Ana Huang este o scriitoare tânără, care întâi a fascinat cititorii de pe Wattpad. Având în vedere succesul enorm de pe această platformă, a luat hotărârea să publice și fizic cărțile. Titlurile care i-au adus succesul fac parte din seria Twisted Love de Ana Huang. Primul volum, Twisted Love. Lumina din întunericul lui este disponibilă și în România, astfel că vei putea citi toate cărțile pe îndelete. 

Chiar și alți autori sunt fascinați de tânăra scriitoare și i-au dat un review excelent, așa cum poți citi în continuare: „Zile întregi am fost hipnotizată de acest roman. Îi dau opt milioane de stele, nu cinci.' – Ali Hazelwood, autoarea romanului Ipoteza iubirii

Această poveste nu este deloc una obișnuită, ci îmbină perfect elementele de dragoste cu suspansul. Protagoniștii se numesc Alex Volkov și Ava Chen. Alex nu este un om obișnuit: este de fapt un demon cu față de înger, având în vedere că a fost blestemat și nu poate scăpa de trecutul său. Singurul lui scop în viață este să se răzbune pentru trecutul lui și să aibă succes. Iubirea pare că nu are loc în sufletul său și oricum nu îl interesează. Numai că, așa cum se întâmplă și în viață, câteodată planurile nu ies așa cum ne-am dori. Astfel, din momentul în care Alex are grijă de sora celui mai bun prieten, în sufletul său se cuibărește o nouă emoție. Experimentează sentimente noi, care îi amenință existența. 

Tânăra de care are grijă Alex se numește Ava. Are un trecut care îi dă coșmaruri și din cauza căruia nu poate avea o viață normală. Nu își amintește nimic din copilărie, însă știe sigur că are un trecut misterios. Poate să vadă tot ce e mai bun și frumos în oameni, chiar și în Alex, omul de gheață la care se uită cu admirație și pentru care începe să aibă sentimente. Este cel mai bun prieten al fratelui său și îl vede ca fiind salvatorul și pieirea sa. Amândoi știu că dragostea lor este interzisă, însă nimic nu îi mai poate opri. Cu toate acestea, secrete bine ascunse încep să iasă la iveală și legătura lor s-ar putea distruge. 
Dacă vrei să afli ce se întâmplă între cei doi, alege această carte deosebită, pe care îți garantăm că o vei citi cu mare drag. Vei descoperi elemente de ficțiune, de dragoste și de suspans și personaje creionate diferit, de care te vei îndrăgosti. Comandă cartea din librarie online BOOKZONE.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/QzNIr1ORRAU 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton