Ciocolată cu tiramisu sau pralinele Happy Barrels? 170 de ani de bucurii dulci de la E.Wedel!

 advertising.ringier
.

Ciocolata E.Wedel a bucurat publicul cu aroma ei delicată și finețea încă din prima jumătate a secolului al XIX-lea și până în prezent. Secretul constă în alegerea ingredientelor de calitate, dar și în respectarea cu sfinței a rețetei tradiționale creată de cei care au înființat compania.

Datorită experienței ciocolatierilor, acum putem savura gustul inconfundabil al produselor E.Wedel, dar ne putem bucura și de variantele noi. Anul acesta, brandul împlinește 170 de ani de existență pe piață și își dorește să sărbătorească alături de toată lumea acest moment special.

170 de ani de plăcere cu E.Wedel

Această companie a fost înființată în anul 1851. Karol Wedel, un tânăr confecționer din Berlin, a deschis primul magazin și primul workshop de ciocolată pe strata Miodowa, în Varșovia. Fiul său, Emil, a fost următorul proprietar și cel care a mutat fabrica pe strada Szpitalna. Aici se află și în prezent cel mai vechi magazin de ciocolată E.Wedel Staroświecki Sklep'.

Când el s-a stins, totul a fost preluat de fiul lui, Jan. Acesta a aplicat metode moderne de fabricare a ciocolatei și a îmbunătățit și managementul afacerii, devenind extrem de îndrăgit de către angajații său. Era considerat drept un veritabil vizionar. 

Pentru ca următoarele generații să ajungă să cunoască această poveste extraordinară a familiei Wedel, s-a lansat un nou produs excepțional Marshmallow Ptasie Mleczko cu ciocolată neagră 80%, cu ocazia aniversării celor 170 de ani de tradiție în industria ciocolatei. Combinând tradiționalul și modernul, compania oferă publicului o nouă poveste' dulce prin combinația de arome.

Rețeta tradițională a produselor cult

Ciocolatierii excepționali, care au fost responsabili pentru rețetele dulciurilor create în ultimii 170 de ani, sunt cei care au păstrat tradiția produselor Wedel și care au dezvoltat constant varietatea de ciocolată creată de companie. Boabele de cacao aduse din Ghana sunt de o calitate superioară și ele oferă acea aromă deosebită și gustul intens tuturor variantelor de ciocolată E.Wedel.

Ciocolata originală E.Wedel

Portofoliul companiei se extinde în fiecare an, iar brandul lansează constant noi produse. Segmentul de ciocolată include atât tabletele clasice, dar și cele cu umplutură sau variantele premium. Aromele pentru umplutură sunt inspirate din deserturi clasice ori din fructe din toată lumea.

Obraz zawierający tekst, niebieski

Opis wygenerowany automatycznie

Printre produsele de succes ale companiei se află și varianta de ciocolată neagră cu umplutură de Tiramisu și cea cu umplutură de Crème Brûlée. Combinația de vanilie și caramel, acoperită cu ciocolata neagră Wedel este un adevărat festin pentru simțuri!

O altă propunere interesantă este ciocolata cu umplutură de Panna Cotta, o combinație între aroma delicată a cremei și gustul intens de spumă de zmeură.

Adulții care apreciază ciocolata de calitate se pot bucura de legendarele praline Happy Barrels. Aroma lor delicată și umplutura cu alcool accentuează gustul original al ciocolatei Wedel. În plus, datorită ambalajului lor elegant, pot fi un cadou perfect pentru cei dragi. 

Toate produsele E.Wedel, incluzând variantele cu umplutură și pralinele, sunt disponibile în magazinele selectate Profi, Mega Image, Kaufland, Darina, Home Garden, Cora și Alfa Beta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton