Cele mai nostalgice cadouri pentru oamenii dragi 

 bogdan.galca
.

Deseori ne simţim puşi în dificultate atunci când trebuie să cumpărăm cadouri pentru cei dragi, în special atunci când există o diferenţă mare de vârstă. Un cadou reuşit trebuie să reprezinte gusturile şi nevoile celui care îl primeşte şi, dacă pentru cei străini poţi scăpa uşor cu o sticlă de băutură sau cu un card cadou, atunci când este vorba de familie, presiunea identificării cadoului perfect este cu atât mai mare. 

Cumpărarea unui cadou reprezintă uneori o obligaţie socială şi alteori o exprimare a sentimentelor. Indiferent de situaţie, atunci când trebuie să alegem un cadou, trebuie să ne gândim şi la bugetul alocat.

Iată care sunt 3 idei de cadouri perfecte pentru membrii dragi ai familiei noastre, fie pentru ziua de naştere, pentru aniversarea căsătoriei sau cu ocazia Crăciunului.

O ramă foto clasică sau digitală

Fotografiile sunt printre lucrurile ce au capacitatea de a transmite cele mai puternice sentimente şi, pentru ca surpriza să fie desăvârşită, acestea trebuie să fie amplasate în rame foto atent alese. 

Dacă vei alege o ramă foto clasică, atunci forma şi culoarea ei trebuie să se încadreze perfect în sufrageria sau dormitorul unde va fi amplasată. Dacă vei opta pentru varianta digitală, pentru persoanele mai în vârstă este recomandat un model cu un display cât mai mare şi cu o bună calitate a imaginii, pentru a se putea bucura fără efort de imaginile afişate. 

Un pick-up sau o colecţie de CD-uri 

Muzica este, fără doar şi poate, un limbaj universal ce poate transmite către inimile noastre cele mai intense sentimente. Pe lângă fotografii, aceasta poate trezi amintiri dragi, de mult uitate, asociind fiecare melodie preferată cu un moment din viaţă. Astfel, dacă sunt persoane nostalgice, un pick-up și câteva discuri ale artiştilor preferaţi vor fi cadoul perfect. De asemenea, câteva CD-uri cu muzica preferată, inclusiv colinde de iarnă, vor stârni cu siguranţă bucurie în inimile lor.  

Un abonament la teatru sau la un curs 

Persoanele active, odată ce ies la pensie, resimt o oarecare izolare faţă de societate, nemaiavând posibilitatea de a face parte dintr-o colectivitate. Astfel, un abonament la teatru pentru un an de zile ori un curs de dans, de gătit, de pictură sau orice altă activitate ar putea fi un cadou ideal pentru părinţi sau pentru rudele mai în vârstă. În plus, dacă împărtăşiţi aceeaşi pasiune, puteţi merge împreună la un spectacol sau la un curs, oferindu-le astfel darul dorit de toţi cei dragi: timp de calitate petrecut împreună. 

Nu puţini sunt cei care simt aproape zilnic că cele 24 de ore nu mai sunt suficiente. Şi, atunci când vine vorba de timp petrecut cu cei dragi, majoritatea dintre noi simţim că nu facem suficient efort pentru a le oferi atenția cuvenită. Din acest motiv, orice ocazie de a le face un cadou devine, tacit, o cale de a compensa lipsa timpului suficient petrecut împreună, iar alegerea acestuia este una cât se poate de intimă. 

Sursa foto: Shutterstock 

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Cartuseria.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton