Cele mai dorite deserturi pentru masa de Crăciun

 bogdan.galca
.

Dacă te gândești la deserturile pentru masa de Crăciun sau cadourile celor dragi și ale prietenilor, acum poți alege cele mai îndrăgite preparate ale cofetăriei Armand care vor crea o sărbătoare de neuitat! 

             Mai mult, dacă timpul nu îți este cel mai bun ,,aliat', poți comanda deserturile preferate chiar acasă! Astfel, te vei putea bucura de momentele petrecute alături de cei dragi și magia celei mai așteptate sărbători din an. 

             Un cadou inedit poate fi cu siguranță selecția de macarons cu arome și design specifice Crăciunului. Aroma unică de cocos și ciocolată albă, ghimbir, măr cu scorțișoară sau crema fină de portocale sunt alegerea ideală dacă îți dorești un desert rafinat. De asemenea, dacă vrei să oferi un cadou deosebit, poți alege inconfundabilul tort cu whiskey și alune alături de unicul spumant Chardonnay cu ciocolată belgiană.

img_3585img_3585

             În schimb, dacă nu ai timp să pregătești toate preparatele pentru masa de Crăciun, ai la dispoziție o colecție variată de pachete care pot fi personalizate în funcție de preferințele tale. De la tradiționalul cozonac cu nuci și cacao, până la cel însiropat cu lichior de portocale, umplut cu nucă, stafide și bucățele aromate din ciocolată neagră, te asigurăm că acest Crăciun va fi memorabil! Poți completa pachetul tău cu turtă dulce, brioșe, banana bread, biscuiți și eclere personalizate pentru toate gusturile. 

            În cele din urmă, farmecul acestor deserturi se datorează măiestriei și pasiunii pe care artiștii cofetăriei Armand le adaugă de fiecare dată pentru a crea momente de neuitat! 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton