Ce ținute estivale și-au pregătit tinerele care lucrează într-un studio de videochat din București?

 advertising.ringier
.

Vara este anotimpul în care temperaturile din termometre se mențin constant peste 30 de grade, iar uneori depășesc chiar și 40 de grade. Camerele frumos decorate și amenajate dintr-un studio de videochat din București sunt dotate cu aer condiționat, astfel că nu este căldură la propriu, însă modelele online preferă să se îmbrace cât mai lejer, în ton cu sezonul estival, și, desigur, cât mai colorat și feminin!

Idei de ținute de vară casual

În timpul verii, indiferent de câte ore lucrezi sau de mediul în care îți desfășori activitatea, cel mai important este să ai o ținută confortabilă, care să îți permită flexibilitate și libertate de mișcare. Outfit-urile casual sunt extrem de potrivite în orice moment al zilei, fiind versatile și ușor de combinat. 

Ținutele casual sunt recomandate în cele mai multe ocazii, deoarece transmit mesajul că toată lumea se simte bine și în largul său, într-o atmosferă cât se poate de plăcută. Iată, deci ce piese vestimentare folosesc fetele dintr-un studio videochat Bucuresti Studio 20 pentru a construi o astfel de ținută!

• tricouri, disponibile în numeroase forme, dimensiuni și culori. Fiind unele dintre cele mai versatile obiecte vestimentare, există posibilități nelimitate în ceea ce privește combinațiile. Unele fete aleg să poarte doar un tricou lung, în care să se simtă lejer pe parcursul programului de lucru și să-și poată desfășura activitatea în voie. De asemenea, pe tricouri pot fi inscripționate mesaje amuzante sau care invită la apropiere.

• pantalonii scurți sunt extrem de comozi, dar în același timp arată foarte bine și pot fi aleși în funcție de material, de culoare sau de formă. Pun în valoare forma frumoasă a piciorului, indiferent dacă sunt purtați în combinație cu sandale cu toc, cu ghete sau cu pantofi sport.

• rochiile de tip tricou fac și ele parte din vestimentația fetelor care lucrează într-un studio de videochat din București. Reprezintă îmbinarea a două piese vestimentare care aparent aparțin unor stiluri diferite: rochiile și tricourile, însă rezultatul obținut este cât se poate de atrăgător și de potrivit pentru o ținută de vară.

Idei de ținute de vară elegante

Modelele care lucrează într-un studio de videochat din București știu că membrii își doresc ca uneori să simtă că o zi este mai specială, iar această impresie poate fi creată cu succes folosind ținute ceva mai elegante decât cele bazate pe tricouri, pantaloni scurți și rochii tip tricou.

O rochie scurtă până deasupra genunchilor, cu un model cu buline sau cu flori, va crea o impresie de eleganță, fără a fi însă exagerat de pretențioasă. O curea subțire în talie accentuează silueta, iar în ceea ce privește accesoriile fiecare fată își poate lăsa imaginația să zburde.

O fustă vaporoasă, combinată cu o bluză cu spatele gol și o pereche de pantofi decupați formează, de asemenea, o ținută de vară în care fetele se simt bine, reușind în același timp să atragă atenția bărbaților cu care interacționează, indiferent dacă se află la prima interacțiune sau este vorba de admiratori mai vechi. 

Astfel de ținute estivale le ajută pe modelele dintr-un studio videochat București să aibă parte de sute și mii de admiratori din lumea întreagă. Folosite în mod inspirat, hainele devin o parte importantă din imaginea lor și le ajută să-și contureze un stil vestimentar cu care să poată fi recunoscute și, totodată, asociate!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton