Ce se poartă iarna asta?

 advertising.ringier
.

Mai este puțin și vine iarna, așa că trebuie să ne scoatem hainele groase la suprafață. Dacă vrei să obții outfituri interesante și la modă, trebuie să știi că există o serie de articole vestimentare chic, comode și versatile.

Pulovere, geci dama de iarna,  paltoane, jachete, cizme îmblănite și ghete, toate aceste articole sunt cele mai apreciate în sezonul rece, deoarece oferă confort termic. În plus, acestea pot crea ținute la modă și foarte chic, care să te scoată din anonimat.

Iată ce se poartă iarna asta:

Haine oversize

Hainele oversize sunt comode și pot crea outfituri foarte interesante. În plus, acestea se află printre preferințele designerilor și iarna aceasta. Indiferent că vorbim de pantaloni sau blugi sau că vorbim de pulovere, geci, paltoane sau jachete, dacă sunt integrate cât mai armonios în ținuta ta, vei atrage cu siguranță toate privirile.

Paltoane și jachete lungi

În sezonul rece se poartă și paltoanele și jachetele lungi. Acestea pot fi cu croi clasic sau oversize, simple sau cu diferite modele. Indiferent de varianta aleasă, aceste articole vestimentare sunt cozy, oferindu-ți confortul termic de care ai nevoie iarna.

Texturi și culori

În iarna acestui an, avem patru texturi vedetă atunci când vorbim despre articolele vestimentare, și anume blana și imitație de blană, lâna, pielea întoarsă și catifeaua reiată. Acestea pot fi integrate cu ușurință în diferite ținute, oferind un aer luxuriant. Din punct de vedere cromatic, se poartă nuanțele inspirate din natură, precum nuanțe de maro, bej sau roșu. De asemenea, negrul este la modă și iarna aceasta, fiind perfect pentru ținute elegante, office, casual sau sport.

Buline, modele florale, carouri și imprimeu de leopard

Chiar dacă a trecut sezonul cald, modele florale sunt încă la modă, putând fi integrate în ținute cu ajutorul rochiilor, fustelor, bluzelor și chiar pantalonilor. Și bulinele și carourile sunt foarte apreciate în această iarnă, putând fi integrate atât în rochii, bluze sau pantaloni, cât și în paltoane sau geci. Un alt imprimeu foarte utilizat în această iarnă va fi imprimeul de leopard.

Haine din piele și satin

Satinul și pielea sunt la modă și în această iarnă. Pielea poate fi integrată în rochii, blazere sau pantaloni, în timp ce satinul poate fi folosit la cămăși, bluze, rochii sau fuste lungi.

Acordă importanță încălțămintei

Nu doar hainele trebuie să primească atenție, ci și încălțămintea. În această iarnă se poartă pielea întoarsă, cizme cu talpă groasă sau cizme peste genunchi, ghete tip stiletto, dar și sneakersi îmblăniți.

Fuste maxi și rochii din tricot

Dacă vrei să renunți la pantaloni și să optezi pentru articole mai feminine, dar în același timp să obții o ținută călduroasă și confortabilă, fustele maxi și rochiile din tricot sunt soluția. Fustele maxi, în combinație cu cizme lungi, cămăși sau malete și blazere pot crea o ținută elegantă și foarte interesantă. Și rochiile din tricot pot fi combinate cu o serie de articole vestimentare, putând fi integrate atât în ținute office, cât și casual.

Tu te-ai pregătit pentru iarna asta?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton