Ce să iei neapărat cu tine în bagaj

 bogdan.galca
.

Perioada city break-urilor este aici și, mai mult decât atât, deja pregătim concediul din vară.

Deja visăm la orașe noi și plaje însorite, însă și la ce anume punem în bagaj, oricât de mic ar fi acesta.

Există câteva obiecte fără de care nu trebuie să pleci de acasă, pentru a-ți asigura zile liniștite și fără surprize neplăcute. Chiar dacă numărul poate să fie mai mare, noi îți spunem despre cinci dintre acestea.

Cinci lucruri pe care să nu le uiți acasă 

În funcție de stilul de viață al fiecăreia, acestea pot să difere, tocmai de aceea sunt sugestii pe care ți le dăm, de la care să pornești în alcătuirea bagajului perfect pentu tine.

1. Produse de machiaj și îngrijire a tenului

Oriunde în lumea asta ai ajunge, îți dorești să arăți bine. Asta înseamnă să iei cu tine de la fonduri de ten, la rujuri și farduri de pleoape și, mai ales, la cremă cu SPF cât mai mare, în funcție de nevoile tenului.

Cinele romantice pe malul mării sau în centrul orașelor istorice merită cea mai bună ținută pentru a marca momentele importante ale vacanțelor, iar aceasta merită, și ea, un machiaj pe măsură.

2. Bateria externă

În ultimii ani, cel puțin, bateria externă a ajuns să fie unul și același lucru cu telefonul. Este, probabil, cea mai de preț invenție care a ajuns pe rafturile magazinelor și care vine în ajutorul tuturor turiștilor.

Oricât de nou ar fi telefonul pe care îl ai, dacă alegi să pleci de dimineața de la cazare și să te întorci după lăsarea soarelui, odată cu folosirea lui excesivă se consumă și bateria. Așa că una externă este cel mai bun lucru care îți putea ieși în cale din acest punct de vedere.

De diferite dimensiuni și puteri, alege-o pe cea care se potrivește nevoilor tale și fii sigură că există una care să încapă în orice geantă, oricât de mică ar fi.

3. Pelerină de ploaie

Chiar dacă există o mulțime de site-uri care îți dau prognoza vremii, rareori găsești unul pe care să te poți baza pe termen lung.

Tocmai de aceea, este bine să fii prevăzătoare și să ai la tine o pelerină de ploaie. Aceasta, împachetată fiind, poate fi foarte mică și nu ocupă mult loc în bagaj. Însă, cu siguranță, te va scăpa de disconfortul hainelor ude din cauza ploilor care pot să apară din senin aproape oriunde.

4. Rucsac sau traistă de rezervă

Știi momentele acelea în care te plimbi pe oriunde ai ajunge și ai vrea să cumperi suveniruri sau ceva pentru tine și renunți la idee pentru că nu ai cum să le transporți?

Ei bine, aceste momente pot să devină istorie dacă îți iei la tine un rucsac sau o traistă de rezervă.

Mai mult decât atât, acestea pot să devină ajutorul tău de nădejde când vrei să ai la îndemână o sticlă de apă sau o haină în caz că se răcește vremea.

Fie că mergi în city break sau într-un concediu mai lung, nu uita de acest accesoriu care să îți ușureze viața!

5. Plasturi

Oricât de mici ar fi aceștia, de puține ori ne gândim să punem în trusa de medicamente și plasturi. Cu toate acestea, ei te pot scăpa de multe belele, mai ales de bășicile formate de la prea mult mers pe jos.

Acest lucru se întâmplă des în călătorii, oricât de precaută ai fi cu încălțămintea pe care ai ales să o porți. Chiar dacă aceasta îți este foarte comodă acasă când mergi la birou sau la cumpărături, nu se poate compara mișcarea pe care o faci zi de zi cu cea pe care o faci în vacanțe.

Mai mult decât atât, accidente minore se pot întâmpla oricând și este mereu bine să ai la îndemână plasturi. Poți să îi ții în portofel sau în rucsacul de rezervă și, astfel, vei avea cu o grijă mai puțin.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care să nu le uiți acasă în orice călătorie ai face, oricât de scurtă sau de lungă ar fi aceasta. Atunci când începi să îți pregătești bagajul fă o listă cu toate cele necesare și, pe măsură ce le așezi în rucsac sau troller, șterge-le. Așa te vei asigura că nu uiți nimic de pe aceasta. 

Credite foto: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Xpert Beauty

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton