Ce greșeli trebuie să eviți pentru prevenirea deteriorării hainelor? Descoperă-le chiar acum!

 advertising.ringier
.

Pentru o pasionată de shopping și de articole vestimentare, așa cum ești și tu, este foarte important să își păstreze hainele într-o stare bună, pentru o perioadă cât mai mare de timp. Fiecare articol vestimentar are importanța sa și te reprezintă pe tine, în funcție de contextul în care a fost și este purtat sau de starea ta. De aceea, înțelegem cât de mult îți dorești să păstrezi calitatea hainelor pentru cât mai mult timp posibil pentru a te bucura de ele la fiecare purtare. De aceea, în continuarea acestui articol, îți vom sugera ce greșeli trebuie să eviți pentru a preveni deteriorarea hainelor tale.

Descoperă ce greșeli trebuie să eviți pentru a preveni deteriorarea hainelor!

Pentru a preveni deteriorarea hainelor tale pe care le îndrăgești foarte mult, va trebui să eviți anumite greșeli pe care ți le vom prezenta în continuarea articolului:

  • Spălarea realizată într-un mod necorespunzător

Înainte de toate, este indicat să citești cu atenție eticheta fiecărui articol vestimentar, deoarece aici se menționează la câte grade trebuie să fie spălate, la ce program, plus alte detalii utile pentru o îngrijire corespunzătoare a acestora. Este esențial ca hainele ce conțin fermoar, să îl aibă închis, pentru a nu agăța și degrada restul articolelor vestimentare. Cu ajutorul mașinilor de spălat rufe ce sunt foarte performante și de bună calitate, pe care le poți găsi pe site-ul Altex.ro, calitatea hainelor tale va fi menținută pentru o perioadă îndelungată de timp. Astfel, vei putea preveni deteriorarea hainelor și te vei bucura de ele de fiecare dată când alegi să le porți.

  • În ce fel nu trebuie să calci hainele?

Nu trebuie să calci hainele pe față, deoarece acest lucru poate duce la deteriorarea țesăturilor și a aspectului. De fiecare dată, indiferent de tipul de articol vestimentar și de materialul său, este recomandat ca îmbrăcămintea să se calce pe dos. Dacă materialul este mai sensibil și pretențios, de exemplu, mătasea, se va putea pune deasupra sa o protecție pentru călcat pentru ca acest tip de material să nu se deterioreze sau să se ardă.

  • Depozitarea incorectă a hainelor 

Depozitarea hainelor este importantă, deoarece dacă este realizată într-un mod corect, vor rezista pentru o perioadă mai mare de timp. Așa că, evită sub orice formă să le depozitezi incorect. De exemplu, renunță să mai folosești umerașe de sârmă și înlocuiește-le cu cele de plastic sau de lemn. Pe lângă faptul că, umerașele de metal, afectează forma hainelor odată cu trecerea timpului, vor lăsa și urme inestetice în zona umerilor. În plus, în timpul sezonului de vară, îți recomandăm să păstrezi articolele de iarnă împăturite, pe rafturi. La fel poți proceda și în cazul articolelor de vară.

În concluzie, dacă vei evita greșelile pe care le-am menționat în acest articol, te vei putea bucura de hainele tale pentru o perioadă mai mare de timp. În acest fel, calitatea lor se va menține și te vor ajuta să arăți fabulos de fiecare dată când le porți. Tu cum îți îngrijești hainele?

Sursă foto: Unsplash.com, Depositphotos.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton