Ce bijuterii se poartă în 2022?

 advertising.ringier
.

Anul 2022 este anul care promite ieșiri la restaurante, petreceri, în care ne reluăm viața socială și reîncepem să călătorim. După doi ani de restricții, iată că a venit momentul ca obiceiurile și vremurile să se întoarcă la normal. În acest caz, cel mai probabil vei simți nevoia să îți reîmprospătezi cutia de bijuterii cu obiecte care să te pună în valoare. Află în cele ce urmează care sunt bijuteriile ce nu trebuie să îți lipsească, de la inele cu diamante elegante și până la cele mai în vogă modele de coliere. 

Bijuteriile sezonului cald

Primăvara și vara vin însoțite de temperaturi ridicate, dar și de pretenții atunci când vine vorba de bijuterii, mai ales că materialul acestui sezon este aurul galben. 

  • Inelele din aur de 18K cu diamante sunt un must have pentru orice femeie, indiferent dacă l-ai primit sau dacă ți l-ai achiziționat singură. Marele avantaj al acestei pietre prețioase este că merge în combinație cu orice nuanță de aur, atât cu cel galben, cât și cu cel alb sau rose. 
  • Inelele din aur cu pietre micuțe și colorate se potrivesc pe mâinile tinerești ale unei femei, atât la baza degetului, cât și mai jos spre unghie.
  • Inelele cu un aer vintage cu frunze au cucerit femeile încă de anul trecut. Cele de dimensiuni mici se poartă în set pe degete alăturate, pe când cele de dimensiuni mari acoperă două degete sua 3 sferturi din deget.  
  • Inelele fine si deschise ce te trimit cu gândul spre copilărie se poartă în acest an, fiind jucăușe și cu un aer minimalist.

Inele de aur cu diamante nu se vor demoda niciodată, indiferent de anotimp sau de an, așa că dacă ai în plan să achiziționezi unul curând, cu siguranță te vei bucura de el întreaga viață. Nu trebuie să uiți nici de cealaltă bijuterie destinată înfrumusețării mâinilor: brățara. În acest sezon se poartă de asemenea modelele mari, masive, colorate și revine în trend un model care a fost extrem de îndrăgit anii trecuți: brățara tip pandora.

Valorifică-ți chipul cu ajutorul bijuteriilor

Pentru că rujul își reia locul de cinste pe buzele femeilor este și păcat să nu îl scoți în evidență cu cele mai noi modele de coliere sau de cercei.

  • Lanțurile mari, cu inele largi și bine definite, alături de un pandantiv masiv sau la pol opus, colierele fine care ori cad fin spre talie sau care rămân la baza gâului sunt pe val anul acesta. Fie că ai un cardigan supradimensionat pentru zilele răcoroase de primăvară sau o rochie diafană de vară, colierele care transmit o îndrăzneală fină sunt obligatorii.
  • Cerceii de mari dimensiuni, sunt potriviți în funcție de model atât la o ținută elegantă, cât și la una sport. Hoop, pătrățoși, dreptunghiulari, forme geometrice goale sau pline cu pietre, lanțuri care cad în ploaie spre claviculă marcând fin obrazul, cerceii masivi nu trebuie să îți lipsească în acest an. 
  • Cerceii de tip mandala cu lanțuri care atârnă au un aer vintage și romantic.
  • Choker cu pandantiv este vedetă anul acesta, chiar dacă în anii trecuți găseai în vitrinele magazinelor chokere simple și coliere cu pandantive. 

În ceea ce privește culorile, anul acesta își deschide brațele și primește cele mai extravagante nuanțe de pietre, pe lângă clasicele nuanțe fine și pale. După atâta timp de izolare socială și de zile petrecute în case, este de înțeles de ce designerii de bijuterii ies la înaintare în acest an, cu artileria grea în materie de bijuterii. Bijuterii mari, masive, colorate și extravagante care să te pună în evidență la fiecare eveniment ce va urma.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton