Cât de importantă este îngrijirea corespunzătoare a părului pe timp de iarnă și cum te ajută un uscător de păr inteligent în acest sens

 advertising.ringier
.

Majoritatea stiliștilor recomandă ca, pe perioada iernii, să ne îngrijim părul cu mai multă atenție, printr-o hidratare mai intensă, prin folosirea unor produse pre-coafare sau a produselor de protecție termică, în cazul în care tindem să ne expunem părul la mai multă căldură în timpul coafării cu dispozitive precum placa de îndreptat părul, ondulatoare sau uscătoare de păr. 

Folosirea cu regularitate a dispozitivelor de coafat părul nu este recomandată din cauza riscului de degradare a părului ce rezultă în urma expunerii termice, însă astfel de produse sunt indispensabile oricărei femei în viața de zi cu zi, mai ales pe timpul iernii când părul tinde să fie mai rebel datorită temperaturilor scăzute. 

Un aliat de încredere este și uscătorul de păr Supersonic de la Dyson, care oferă posibilitatea de a avea o coafură impecabilă zi de zi, precum și un păr sănătos și protejat în același timp, datorită tehnologiilor inovatoare pe care inginerii Dyson le-au integrat în acest dispozitiv. 

Dyson Supersonic  îți menține părul sănătos 

Printre primele semne ale unui păr deteriorat din cauza căldurii excesive a uscătoarelor sau a plăcilor de păr sunt vârfurile despicate, textura uscată și aspră a părului, căderea excesivă, electrizarea și firele rebele, dar și lipsa unui aspect strălucitor. 

Majoritatea dispozitivelor de coafare și uscare a părului ne pot îndeplini nevoia de a avea oricând un aspect exact așa cum ne dorim, însă, pe termen lung, părul are de suferit, iar sănătatea acestuia poate fi greu de îmbunătățit. 

Dacă majoritatea uscătoarelor de păr deteriorează firul de păr din cauza cantității mari de căldură pe care o emană, uscătorul Dyson funcționează pe baza tehnologiei de control inteligent al căldurii, prin care este prevenită deteriorarea firului de păr în timpul procesului de uscare. 

O altă tehnologie inovatoare integrată de inginerii Dyson în uscătorul de păr este tehnologia Air Multiplier, ce permite uscare părului într-un timp foarte scurt, fluxul de aer fiind amplificat și producând un jet de aer controlat și de mare viteză. 

Dyson Supersonic are 3 setări precise de viteză: ridicat, mediu și redus, precum și 4 setări precise de căldură – 100°C pentru uscare și coafare rapidă; 80°C pentru uscare obișnuită; 60°C pentru uscare și difuzare cu aer rece și 28°C pentru flux constant de aer rece.

5 accesorii magnetice într-un singur produs

Uscătorul de păr Dyson Supersonic are cinci accesorii magnetice pentru aranjarea părului care pot fi schimbate rapid în timpul coafării, pentru obținerea look-ului dorit. Unul dintre acestea este accesoriul împotriva firelor rebele, ideal pentru coafuri elegante, pe păr drept. Acesta ascunde firele rebele sub șuvițele mai lungi pentru un păr cu aspect neted și strălucitor, folosind doar aer. 

Accesoriul Gentle Air a fost proiectat de inginerii Dyson pentru a fi blând cu părul subțire și scalpul sensibil, difuzând aerul și creând un flux de aer slab și mai rece care usucă rapid părul, în același timp. 

Accesoriul pieptene cu dinți largi este special pentru părul creț și are dinți robuști pentru a întinde părul pe măsură ce este uscat sau pentru a adăuga volum și formă. Concentratorul pentru aranjarea părului are un design mai larg și mai subțire și creează un curent de aer de mare viteză, perfect pentru aranjarea părului. Și pentru că aerul este concentrat, uscătorul poate coafa pe rând câte o secțiune de păr, fără a deranja restul părului. 

Nu în ultimul rând, prin intermediul  difuzorului, este redus efectul static, iar buclele și onduleurile sunt definite. Dinții mai lungi permit coafarea unui volum mai mare de păr, cu mai mult control, pătrunzând mai adânc în păr. 

Datorită tehnologiilor inovatoare pe care le are și a varietății accesoriilor de care dispune, uscătorul de păr Supersonic de la Dyson este produsul ideal de îngrijire și coafare a părului, fiind un aliat de încredere în protejarea firelor de păr pe perioada iernii!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton