Bombshell Sundrenched, parfumul care te va face să strălucești

 advertising.ringier
.

Victoria’s Secret dezvăluie noul parfum în ediție limitată Bombshell Sundrenched, creat după parfumul nr.1 al Americii, Bombshell. 

Vara ce urmează e doar despre tine. Bucură-te de momentele importante și evenimentele deosebite din viața ta alături de razele soarelui. Și chiar dacă vremea nu va fi mereu de partea ta, parfumul Bombshell Sundrenched e gata să te facă să te simți splendid. 

Strălucitor și auriu, prima notă care se resimte în parfumul Bombshell Sundrenched este un strop revigorant de apă de nucă de cocos. Aceasta este îmbinată impecabil cu mirosul emblematic de bujor de coral, unul din primele tipuri de bujori care înfloresc la începutul verii. Floralitatea delicată se completează cu notele exotice ale florilor de guava și sentimentul unic oferit de nisipurile calde ale unei plaje, ce se resimt prin notele care te duc cu gândul la țărmul mării. O vacanță de vis într-o sticlă de 100 ml. 

Nathelie Benareau, maestru parfumier în cadrul Victoria’s Secret, dezvăluie cum în momentul când acest parfum a fost creat, una din dorințele principale a fost 'capturarea clipei în care soarele apune și oferă cerului și spectatorilor o paletă extraordinară de culori. Acea clipă când auriul strălucitor acaparează tot orizontul și un sentiment de bucurie lipsită de griji își face apariția. Toate aceste trăiri sunt cuprinse în mirosul revigorant și solar al parfumului Bombshell Sundrenched'. 

Ingredientele care definesc parfumul sunt: notele de bujori de coral, unul din primele tipuri de bujori care înfloresc la începutul verii, aducând mirosului o delicatețe specifică doar lui; notele de flori de guava, îndrăznețe, subtil impunătoare și exotice în același timp; și nu în ultimul rând, notele de nisip cald, care îmbină tente de lemn și mosc, oferind impresia unei seri de vară în care admiri golden hour-ul. 

Bombshell Sundrenched se prezintă în ediție limitată, în două variante diferite – 100 ml sau 50 ml. Mai mult de atât, acesta vine însoțit de o apă de parfum roll-on de 7 ml, un spray de corp și o loțiune de corp – toate păstrând unicitatea și efectul splendid al parfumului.
Dacă îți dorești să ai toate apusurile acestei veri alături de tine, accesează www.victoriassecret.ro și oferă-ți strălucirea pe care o are doar Bombshell Sundrenched.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton