Beneficiile unei căzi freestanding

 advertising.ringier
.

Nimic nu este la fel de relaxant decât să-ți înmoi picioarele într-o cadă plină cu apă fierbinte la sfârșitul unei zile grele și stresante. Astăzi, căzile au devenit un element de bază în aproape orice altă gospodărie, indivizii optând pentru diferite dimensiuni, forme și modele de căzi pentru a crea un aspect unic pentru baia lor și pentru a petrece momente de relaxare. În timp ce căzile încorporate erau în tendințe acum cațiva ani, noua generație de locuințe pare să prefere căzi freestanding, deoarece acestea au o mulțime de avantaje în comparație cu modelele mai vechi. 

Beneficiile pe care ți le aduce o cadă freestanding

  • O doză de opulență 

Căzile freestanding conferă o aură de lux unei băi. Acestea creează o impresie de durată și au capacitatea de a transforma instantaneu întreaga baie. Unele căzi pot chiar să arate ca un spațiu complet diferit. 

  • Personalizare după gustul tău

Căzile freestandingsunt disponibile în nenumărate modele și pot fi personalizate cu ușurință pentru design-uri individuale de baie. Pot fi amplasate oriunde in baie, facandu-le mai usor sa adopte diferite stiluri. Ai o baie modernistă? O cadă freestanding cu linii unghiulare și suprafețe lucioase va completa aspectul. Preferi un aspect mai vintage? Optează pentru o cadă freestanding care stă pe propriul picior cu gheare. Indiferent de stilul sau designul pe care îl preferați, există o cadă freestanding pentru a vă satisface cerințele.

  • Folosești spațiul cu înțelepciune  

Căzile freestanding sunt un plus grozav pentru băile mici. Deoarece se ridică deasupra podelei, permit spațiului din podea să continue sub ele, făcând astfel baia să pară mai mare și mai aerisită decât este în realitate. Amplasarea înălțată permite, de asemenea, ca modelul plăcilor de podea să continue fără întreruperi. O cadă încorporată ar necesita cel puțin doi pereți pentru instalare. Cu toate acestea, după cum sugerează și numele, o cadă freestanding nu necesită sprijin și, prin urmare, poate fi plasată oriunde în cameră în loc de un colț.

  • Ușor de instalat unde îți dorești

În comparație cu căzile încorporate, căzile freestanding sunt mai ușor de instalat. Tot ce trebuie să faci este să contactezi un instalator pentru corpuri de fixare și țevi, spre deosebire de o cadă încorporată, care necesită ca un antreprenor sau un decorator să vadă cum să se potrivească cada în perete cu modificări minime sau deteriorarea pereților și a dispozitivelor din jur.

  • Ușor de întreținut 

Căzile încorporate necesită perdele de duș, deoarece sunt de obicei folosite împreună cu dușul. O cadă freestanding, pe de altă parte, elimină dușul. Acest lucru elimină necesitatea unei perdele de duș și nevoia de a șterge petele de săpun de pe ea, precum și cada în mod regulat. Tot ce trebuie să faci este să cureți cada cu puțină apă și o cârpă curată atunci când dorești să o folosești. În aceste zile, mulți proprietari de case optează pentru căzi freestanding la perete sau oriunde în alt loc din baie în funcție de dorințele fiecăruia. Pe lângă faptul că arată clasic și elegant, căzile freestanding sunt și foarte practice. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton