Apartamente noi lângă parc cu mutare imediată!

 advertising.ringier
.

A decide dacă să locuiești într-o casă în care poți locui independent sau într-o casă concepută ca un complex cu diverse facilități este un proces care te face să îți pui niște semne de întrebare. Atunci când iei o astfel de decizie, este foarte important să prioritizezi diverși factori în funcție de nevoile tale și să iei decizia în consecință.

Dacă se face o evaluare generală, ambele stiluri de viață au atât avantajele, cât și dezavantajele lor, dar se poate spune că deținerea unei case pe un site securizat oferă mai multe beneficii decât cealaltă variantă. În sfera oportunităților oferite de un complex rezidențial este un privilegiu important de a oferi o viață orientată spre siguranță și să ai multe facilități avantajoase, cum ar fi terenuri de sport și locuri de joacă pentru copii. Este unul dintre cele mai preferate tipuri de locuințe din ultimii ani, cu caracteristici precum oferirea de confort în domeniul curățeniei și întreținerii casei, făcându-te să te simțiți că parte a unei comunități în spațiul tău de locuit.

Oameni preferă să locuiască într-o zona rezidențială sau într-o casă care este independența de uzul comun. Cartierele rezidențiale se remarcă, în primul rând, prin faptul că au calități diferite în ceea ce privește factorul de siguranță. Locuința rezidențială este protejată de personal de securitate instruit care poate face față unui pericol în cazul oricărei situații neplăcute. În plus, dispune de toate sistemele și echipamentele de supraveghere menite să ofere siguranță tuturor locuitorilor, inclusiv echipamente de stingere, în caz de incendiu. Aceste privilegii permit o mai bună securitate și siguranță în fiecare zona din jurul complexului rezidențial. Astfel de locuințe sunt văzute că opțiunea primară preferată de familiile cu copii mici.

Dacă ești interesat să locuiești într-un apartament nou in sectorul 4 în zona Metalurgiei și să locuiești în apropierea celui mai nou parc din București, atunci, Arghezi Park Residence este alegerea perfectă!

Arghezi Park Residence este situat  în sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Metalurgiei și se încadrează în patru blocuri cu patru tipuri de locuințe destinate oricărui tip de buget:

  • Garsoniere cu suprafață utilă de la 37.45 mp;
  • Studio cu o suprafață utilă de la 54.99 mp;
  • Apartamente cu 2 camere având suprafață utilă de 58.20 mp;
  • Apartamente cu 3 camere având suprafață utilă de la 74.11 mp. 

O altă trăsătură avantajoasă a acestor locuințe este că oamenii vor socializa mai mult. A avea o ordine socială care funcționează corespunzător, care este potrivită pentru dezvoltarea relațiilor sănătoase și care interacționează reciproc este o caracteristică care distinge un complex rezidențial de alte opțiuni. Poți avea șansa de a petrece timp de calitate și distracție, prin evenimente și festivaluri, la care puteți contribui în diferite moduri. Stilul de viață promis în astfel de locații are ca scop satisfacerea nevoilor persoanelor din toate grupele de vârstă care trăiesc în această comunitate. În timp ce copiii se distrează la locurile de joacă sigure, tinerii adulți în zonele rezervate divertismentului, adulții în sălile de sport sau de ședințe, cu toții au șansă de a se bucură de viață complexă comunicând între ei.

 Cel mai mare avantaj al conviețuirii într-un astfel de mediu poate fi exprimat prin avantajele financiare pe care le aduce. Aceste apartamente au caracteristică de a oferi cumpărătorilor lor venituri la nivel de investiție prin cumpărarea și închirierea de apartamente. În comparație cu o casă individuală, costurile de întreținere pot fi exprimate că fiind destul de rezonabile. Cu această dimensiune, complexele rezidențiale sunt considerate mai economice decât casele independente. Deoarece apartamentele sunt mai mici, gestionarea resurselor lor este mult mai ușoară și mai fezabilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton