Anvelope All Season Sailun

 advertising.ringier
.

Brandul Sailun are o istorie îndelungată în ceea ce privește furnizarea de anvelope de calitate la un preț accesibil. Iar anvelopele all season ale mărcii nu fac excepție de la această regulă. Cu o varietate de dimensiuni și modele de benzile de rulare disponibile, în gama Sailun există anvelope ideale pentru necesitățile oricărui posesor auto. Datorită procesului avansat de proiectare și fabricație, anvelopele Sailun sunt concepute pentru a face față oricărui tip de carosabil, indiferent de condițiile de rulare, oferind performanțe și o durabilitate remarcabile.

Sailun Tyre – unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume

Înființată în anul 2002, compania Sailun Tyre a devenit unul dintre cei mai mari 15 producători de anvelope din lume. Cu centre de cercetare și dezvoltare pe 3 continente și 4 fabrici de ultimă generație în Asia, Sailun Tyre produce anual peste 40 de milioane de anvelope auto, 70.000 de tone de anvelope speciale și 6,5 milioane de anvelope pentru camioane. 

Compania are, de asemenea, o prezență puternică în Europa, cu vânzări de peste 7 milioane de anvelope anual. Anvelopele Sailun sunt disponibile la prețuri competitive, ceea ce le face să fie o opțiune atractivă atât pentru retaileri, cât și pentru consumatorii finali. 

Sailun Tyre este dedicată furnizării de anvelope de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor clienților din întreaga lume. Prin inovație continuă și teste riguroase, Sailun Tyre se angajează să furnizeze anvelope la prețuri accesibile, cu performanțe la cel mai înalt nivel și care oferă o călătorie sigură și confortabilă.

Sailun Atrezzo 4 Season – Anvelopele all season care te vor purta prin toate cele 4 anotimpuri 

Ai nevoie de cauciucuri pentru toate sezoanele? Descoperă Sailun Atrezzo 4 Season – o anvelopă care combină cele mai bune caracteristici ale unei anvelope performante pentru toate anotimpurile cu tracțiunea și aderența renumitei game de anvelope de iarnă Sailun! Modelul direcțional asimetric unic al benzii de rulare este proiectat pentru a oferi performanță în orice sezon. 

Pneurile Sailun Atrezzo 4 Season dispun de un compus din cauciuc cu o formulă specială, care rămâne receptiv la temperaturi sub zero grade pentru a oferi performanțe persistente și previzibile pe parcursul celor 12 luni ale anului. Modelul asimetric unic al benzii de rulare oferă o tracțiune și proprietăți de drenaj excelente, în timp ce blocurile rigidizate ale acesteia asigură stabilitatea în viraje. Canelurile în zig-zag elimină eficient apa de pe suprafața anvelopei, ceea ce minimizează riscul de acvaplanare, iar acest lucru face ca anvelopele Sailun all season să fie ideale pentru toate condițiile de drum. 

Anvelopele all season Sailun sunt concepute pentru a oferi un nivel constant de aderență și performanță pe toată durata de viață a anvelopei. Profilul anvelopei pentru toate anotimpurile asigură o tracțiune excelentă în toate condițiile meteorologice, în timp ce rezistența scăzută la rulare ajută la prelungirea duratei de viață a acesteia. Anvelopele Sailun sunt, de asemenea, susținute de o garanție cuprinzătoare, astfel încât vei avea siguranța că primești un produs de calitate. Când vine vorba despre alegerea anvelopelor pentru mașina ta, Sailun este cu adevărat un brand pe care te poți baza!

De unde poți achiziționa anvelope all season Sailun?

Anvelopele Sailun sunt anvelope de calitate superioară, la prețuri accesibile, perfecte pentru șoferii conștienți de buget. Poți intra rapid în posesia unui set de anvelope all season Sailun prin intermediul Janta.ro – importator oficial Sailun în România. 

Platforma online Janta.ro facilitează identificarea anvelopelor potrivite pentru mașina ta, prin simpla introducere a dimensiunii dorite în bara de căutare sau folosind configuratorul de anvelope, selectând marca, modelul, anul fabricației și motorizarea mașinii pentru a primi rezultate exacte. 

De asemenea, poți opta pentru serviciul de montaj al anvelopelor, alegând unul dintre cele 250 de service-uri partenere Janta.ro din întreaga țară. Poți selecta 2 date și 2 intervale orare disponibile, iar anvelopele vor fi livrate direct către service-ul ales. Acest serviciu este disponibil numai pentru plățile online efectuate cu cardul de credit, însă toate costurile procesate prin această platformă online sunt transparente și nu vei plăti nimic în plus față de ceea ce este deja menționat.

Vizitează chiar astăzi Janta.ro și află cum poți profita la maxim de mașina ta! Cu doar câteva clickuri, vei fi pe drumul către o tracțiune mai bună și o economie de combustibil îmbunătățită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton