ALOE FIRST: tot ce are nevoie pielea ta pentru o vară perfectă!

 advertising.ringier
.

Vara abia a început și toată lumea este cu gândul la vacanță. Soarele este mai puternic, hainele mai subțiri iar pielea mai expusă zilnic. De aceea necesită atenție și îngrijire specială, pentru o vară minunată și fără griji.

Aloe vera- aliatul pielii sensibile

În timpul verii sau în vacanță pune în bagaj spray-ul cu aloe vera și nu vei avea bătăi de cap. Va calma iritațiile, pielea afectată, zgârieturile sau arsurile și în același timp va hrăni și hidrata pielea.

 Gelul de aloe vera se extrage din planta de aloe, având rol antioxidant, antibacterian și anti-inflamator, care poate grăbi vindecarea, îngriji pielea și preveni îmbătrânirea.

 Studiile* sugerează cu planta reunește peste 200 de compuși activi, vitamine (vitamina C și E), minerale (zinc) și aminoacizi care pot trata o multitudine de probleme ale pielii.

 Spray cu aloe vera-beneficii

Potrivit dermatologilor* iată doar câteva din beneficiile pe care aloe vera spray le poate aduce problemelor pielii:

Hidratează pielea: aloe vera are proprietatea de a reține apa în țesuturi, fiind minunată pentru pielea uscată. Totodată are rol de coeziune, prevenind descuamarea și exfolierea, rezultând deci o piele mai moale și hrănită în profunzime.

Estompează petele: aloe conține doi compuși care ajută în estomparea petelor închise la culoare, a vergeturilor și a urmelor de acnee sau de arsuri solare*.

Controlul acneei: aloe vera conține acid salicilic natural, fenoli și sulf, toate cu rol în inhibarea dezvoltării de fungi, bacterii și virusuri. Acidul salicilic este până în prezent unul din cele mai bune tratamente anti-acnee. În plus aloe are proprietăți anti-inflamatoare și poate inhiba dezvoltarea acneei.

Semnele îmbătrânirii: datorită conținutului de vitamina C și E, aloe vera poate lupta cu radicalii liberi- cei care provoacă daune pielii. Totodată acidul salicilic din compoziție exfoliază ușor, dezvăluind un strat de piele proaspătă și curată. Odată ce pielea a fost exfoliată, produsele de îngrijire pot pătrunde mai ușor în profunzime pentru un efect mai intens.

 Aloe first și micile accidente

În vacanțe și sezonul estival dar nu numai, se pot ivi diverse situații sau accidente: leziuni minore, zgarieturi, julituri, arsuri solare, înțepături de insecte.

 Aloe vera calmează și îngrijește rănile, stimulând producția de colagen. Astfel cicatricile se vor vindeca mai rapid și nu vor lăsa urme evidente. Pe lângă acestea, aloe conține un compus* care are proprietăți anti-inflamatoare și antioxidante, care pot calma durerea și stimula vindecarea.

 Aloe vera beneficii pentru toate problemele pielii

Erupțiile psoriazisului- o afecțiune inflamatorie care se manifestă prin pete roșii, mâncărime și pete uscate-pt fi gestionate cu aloe vera. La fel și în cazul eczemei, o afecțiune a pielii care cauzează pete roșii, mâncărime și predispoziție către infecții fungice și bacteriene. Datorită proprietăților antiseptice, antibacteriene, antifungice și antiinflamatorii, aloe first spray unul din cele mai căutate produse Forever Living Products, poate calma eczema, prevenind infecțiile pielii.

 Spray aloe vera- o soluție practică

Datorită flaconului cu pulverizare chiar și zonele cele mai sensibile vor beneficia de îngrijire, inclusiv pielea scalpului. Totodată va fi ușor de pus în bagajul sau geanta de călătorie, sau în geanta mămicilor, pentru zilele când ies la joacă cu cei mici.

 Cu ajutorul aloe first spray reunești mai multe produse de îngrijire în unul singur, pentru zile pline de bucurie și o vară lipsită de griji!

 Studii și referințe:

* https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2225411014000078

* https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19218914/

* https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5843359/

* https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/j.1468-2494.2008.00432.x

* https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6017010/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton