All on 4 & All on 6: dantură fixă într-o zi, o viață de calitate pentru totdeauna. Într-o singură zi, restaurarea totală a danturii în clinicile iDentity

 bogdan.galca
.

All on 4 & All on 6 oferă o șansă sigură pentru un zâmbet sănătos pacienților care și-au pierdut mai mulți dinți sau chiar toți dinții. Este una dintre cele mai complexe manopere posibile datorită tehnologiei din era digitală și se adresează persoanelor care nu mai au, altfel, nicio speranță pentru sănătate dentară. Experții de la clinica stomatologică iDentity ne oferă mai multe detalii în rândurile de mai jos.

'All on 4 & All on 6 este o manoperă de restaurare completă a danturii. Pacienții care au pierdut mai mulți dinți sau sunt edentați total obțin dantură fixă într-o singură zi. Planul de tratament este cu abordare pluridisciplinară, pentru o astfel de intervenție este nevoie ca specialiști din mai multe arii ale stomatologiei să conlucreze: chirugie, implantologie, protetică și nu numai.', explică dr. Raluca Pascu, fondator iDentity.

Datorită tehnologiei digitale precum computerul tomograf care face posibile investigațiile 3D, a scanării digitale, a tehnologiei din laboratorul dentar și din clinica stomatologică, pacientul primește o soluție completă de tratament. Fiecare robot stomatologic aduce plus valoare la siguranța rezultatului și confortul pacientului.

'Fiecare tratament realizat în clinicile iDentity este abordat prin viziunea HIGH END: infrastructură tehnologică completă, inclusiv tehnoligia nr 1. Mondial, materiale de calitate premium și o echipă completă de specialiști. Pacientul este susținut, la fiecare pas, pentru a lua o decizie informată și sigură pentru sănătatea sa dentară. Datorită acestor beneficii, manoperele stomatologice complexe precum All on 4&All on 6 sunt realizate cu rezultate eficiente de către echipa iDentity', declară Dr. Raluca Pascu, fondator clinicile iDentity.

În această perioadă, pentru tratamentul stomatologic All on 4& All on 6, clinicile stomatologică iDentity oferă un voucher de 300 de euro beneficiu.

Pentru o sănătate dentară sigură, clincile iDentity au lansat 4 tipuri de abonament pentru îngrijirea dinților, astfel încât pacienții să fie susținuți pentru un zâmbet sănătos și frumos.

iDentity  vă oferă servicii stomatologice la standarde internaţionale în cele 2 clinici din Băneasa și Decebal (Piața Muncii). Cabinetele, dintre care unele sunt dedicate în totalitate copiilor, sunt dotate cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.

La iDentity există o echipă multidisciplinară de specialişti care pot aborda inovativ și eficient toate tipurile de afecţiuni din sfera oro-dentară: protetică, implantologie dentară, endodonţie, chirurgie oro-dentară, ortodonţie şi ODF, pedodonţie, parodontologie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton