Alege din colecția de electrocanice Barazza oferită de TechStore

 advertising.ringier
.

Soluțiile Barazza pentru o bucătărie complet echipată cuprind colecții elegante de cuptoare, plite și chiuvete, concepute și realizate conform unei estetici care caracterizeză marca. Detaliile, coordonate în mod riguros, finisajele din oțel inoxidabil, mânerele cu accesorii dedicate, conferă personalitate și îmbogățesc orice bucătărie cu design contemporan.

Dacă nu știi unde se găsesc electrocasnicele Barazza îți spunem noi că le poți găsi la TECHSTORE.Ro-Magazin Electrocasnice.

Toate electrocasnicele oferite de Barazza au un obiectiv comun, sunt realizate din oțel inoxidabil. Un material, interpretări diferite după cum se poate observa și în colecțiile Barazza. Oțelul inoxidabil este numele care definește oțelul cu un nivel de crom și de nickel ridicat și care, datorită acestei caracterisici, nu ruginește dacă este expus la aer sau la apă. Electrocasnicele din oțel inoxidabil oferite de Barazza asociază eficiența și rezistența esențialului și eleganța unui material de un rafinament  fără pereche. Alege din colecția de plite Barazza și nu vei regreta aegerea făcută.

Barazza folosește pentru produsele sale o calitate specială a inoxului, AISI 304 (un acronim al mărcii americane American Iron and Steel Institute), compus din 18% crom și 10% nickel, care asigură o rezistență excepțională la corozoine și un nivel de igienă ridicat. Un material care reprezintă înr-o manieră exemplară conceptul de dezvoltare durabilă deoarece este în totalitate reciclabil, fără emisii toxice, un martor perfect al atenției și calității Barazza.

Oțelul este un material unic, ideal pentru a suporta diferite tratamente, care transformă suprafața netedă și reflectorizantă într-o substanță materială inedită. Propunerea Barazza de electrocasnice, cuptoare în special din oțel inoxidabil cuprinde cinci finisaje diferite, toate de o calitate estetică ridicată: finisajul inox satinat rafinat și elegant; finisajul trama cu linii care oferă o materialitate diferită volumelor; finisajul mat care oferă un design unic cu efect anti-amprente. Finisajul vintage, în acord total cu tendințele industriale, care dă viață materiei datorită lucrării manuale a suprafeței care face fiecare încăpere unică și inegalabilă. Finisajul black glass evocă, prin intermediul electrocasnicelor, eleganța transparentă a gheții.

Pentru Barazza, fiecare acțiune în parte se derulează într-o logică a dezvoltării durabile, folosind sisteme și materiale cu o economie de energie ridicată și un impact redus asupra mediului înconjurător pentru a urmări idealul într-o lume pe care vrem să o lăsăm generațiilor următoare. Pentru realizările sale, Barazza, după cum spuneam mai sus, folosește oțelul inoxidabil AISI 304, un material care simbolizează perfect angajamanetul Barazza pentru dezvoltare durabilă, deoarece este în întregime reciclabil, fără emisii toxice și nealterabil odată cu tercerea timpului.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton