Află beneficiile extraordinare ale antrenamentului Body Combat

 advertising.ringier
.

În linii mari, Body Combat este clasa care te ajută să-ți îndeplinești obiectivele tale de fitness cu ajutorul pumnilor și picioarelor, oricât de ciudat ar suna. Nu numai că este un antrenament cardio grozav pentru întregul corp, dar este excelent și pentru arderea grăsimilor, diminuarea stresului și îmbunătățirea coordonării. Chiar dacă este inspirat din artele marțiale, nu ai nevoie de experiență în arte marțiale pentru a simți toate beneficiile unei clase de Body Combat. Instructorii au pregătite mai multe versiuni ale fiecărei mișcări pentru a se asigura că toată lumea se poate implica, indiferent de vârstă, abilitate sau nivel de experiență. Iar astăzi este momentul să afli totul despre beneficiile acestui tip de antrenament și unde poți practica Body Combat în cele mai bune condiții.

Body Combat menține ritmul cardiac la aproximativ 60-80% din maxim, alternat cu perioade de exerciții de mare intensitate. S-a dovedit că această combinație de exerciții moderate și de mare intensitate crește rezistența cardio și ajută la producerea acelorași efecte de ardere a grăsimilor ca și antrenamentul cu intervale de intensitate ridicată (HIIT), făcându-l excelent pentru pierderea în greutate.

Cursurile de fitness Body Combat vin la pachet cu tot felul de beneficii. Body Combat nu numai că este grozav pentru arderea caloriilor și a grăsimilor, dar te va ajuta, de asemenea, să îți construiești rezistența cardio, este excelent și pentru coordonare, tonifiere musculară și agilitate. În medie, vei arde aproximativ 740 de calorii pentru fiecare sesiune de 55 de minute Body Combat la care participi. Deși acest lucru se poate schimba puțin în funcție de greutatea și înălțimea ta, rămâne o modalitate mai productivă de a arde calorii decât multe alte antrenamente cardio. 

Body Combat este comparabil cu alergarea atunci când vine vorba de îmbunătățirea rezistenței tale, în timp ce elementele explozive, combinate cu natura fără contact a clasei înseamnă că este puțin probabil să te rănești. Iar asta rezultă în antrenamente fără pauze mari. 

Lovirea cu piciorul, lovirea și blocarea – adică elementele artelor marțiale ale Body Combat, atunci când sunt combinate și repetate des te vor face să folosești grupuri de mușchi pe care nici măcar nu știai că le ai. Spre deosebire de alergare sau de ciclism, Body Combat este un antrenament pentru întregul corp, ceea ce înseamnă că folosești atât membrele superioare, cât și cele inferioare, oferind un efect mai echilibrat și ajutându-te să obții mușchi definiți și un corp bine tonifiat. Natura explozivă a antrenamentului BodyCombat, combinat cu endorfinele naturale care sunt eliberate în timpul exercițiilor fizice și cu efectele pozitive dovedite asupra sănătății mintale generale, te vor face să te simți mai bine în toate privințele, după fiecare sesiune.

Un ultim beneficiu, adesea uitat, al Body Combat este efectul pe care îl are asupra echilibrului, coordonării și agilității. Multe dintre exerciții cer să îți menții echilibrul pe un picior în timp ce lovești cu piciorul sau pumnii. Acest lucru necesită un echilibru bun, coordonare și agilitate, iar toate acestea se vor îmbunătăți, cu cât participi la mai multe cursuri de Body Combat.

Clasa de Body Combat combină mișcări de Karate, Taekwondo, Box, Muay Thai și Kung Fu; dar nu-ți fă griji, nu vei avea nevoie de experiență în arte marțiale pentru a te bucura de toate beneficiile sale. Antrenamentul include, de asemenea, și mișcări funcționale de antrenament, cum ar fi genuflexiuni, flotări și fandări. Cercetările au arătat că loviturile rapide și alternative ale unei sesiuni de Body Combat pot fi echivalentul a 1700 de abdomene standard.

Body Combat este deschis și accesibil tuturor, indiferent de vârstă, abilități sau nivel de fitness. În mod ideal, ar trebui să participi la două sau trei ședințe Body Combat pe săptămână pentru rezultate optime. Adăugă câteva antrenamente de bază și de flexibilitate, alături de unele antrenamente cu greutăți și vei observa diferența în cel mai scurt timp. În ce privește echipamentul folosit, asigură-te că ai haine confortabile de antrenament, care nu îți vor restricționa în niciun caz mișcarea și o pereche de pantofi sport robuști. 
Ok, acum că ai aflat toate beneficiile acestui antrenament, e timpul să și pui în aplicare, să afli pe pielea ta ce înseamnă beneficiile Body Combat. Locul ideal pentru practicarea Body Combat este fără îndoială World Class, cea mai extinsă rețea de cluburi de health & fitness din țară. Sălile generoase, perfect luminate și igienizate, alături de antrenorii cei mai buni din oraș te așteaptă să exersezi fiecare mișcare de Body Combat în cea mai plăcută ambianță posibilă, dublată de o muzică energică. Intră chiar acum pe site-ul World Class, la secțiunea Group Fitness, află care sunt cluburile ce au clasa de Body Combat și bucură-te de beneficiile unui antrenament #behealthy demn de secolul 21!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton