Adidași damă cu platformă ușori și confortabili pentru plimbări lungi

 advertising.ringier
.

Te interesează în principal să arăți cât mai extravagant? Atunci adidașii de damă cu platformă sunt cea mai bună alegere. Fie romantice sau cool, picioarele cu greu pot fi puse în scenă mai artistic. 

Modelele de adidași damă cu platformă sunt întotdeauna concepute cu platforme variate și se potrivesc stilurilor romantice, rocking sau glamour. Există ceva pentru toate gusturile.  Adidașii cu platformă sunt pantofi sport casual, cu o talpă cu platformă deosebit de înaltă. În funcție de model, câștigi doi-trei centimetri în înălțime cu ei. Adidașii cu talpă înaltă se potrivesc deosebit de bine cu blugii evazați, deoarece picioarele pantalonilor cad lejer peste adidași, fără să atingă solul. Arată minunat și cu pantaloni mai scurți precum pantalonii capri, iar unele modele pot fi purtate chiar și cu rochii și fuste.

Adidași damă cu platformă pentru numeroase imagini

Dacă dorești să deții o singură pereche de adidași cu platformă într-un mod polivalent, ar trebui să optezi pentru o versiune neutră din punct de vedere al culorii. Marele succes sunt adidașii cu platformă complet albi, dar și alte culori precum negru, care se armonizează cu mulți pantaloni diferiți, de la blugi la pantaloni chino de damă. În lunile de vară, femeile poartă adidași cu platformă din piele ecologică cu talpă înaltă de cauciuc.  Îmbină un look casual de skateboard cu pantofi sport albi înalți și blugi învechiți sau mergi la birou cu un model nobil negru cu pantaloni din stofă.

Poți purta adidași damă cu platformă în combinaţie cu pantaloni strâmți 7/8, pentru o imagine sport si elegant, pentru că pun în evidență gleznele înguste. Modelele în culori uni câștigă puncte prin aspectul lor elegant. Adidașii de damă cu platformă sunt deosebit de confortabili pentru femeile active. Fiecare zi devine o plăcere pe tălpile confortabile. Chiar și la birou, adidașii de damă cu platformă sunt acceptabili din punct de vedere al codului vestimentar, care nu prescrie un aspect prea formal. În timpul liber, adidașii cu platformă cu amortizarea confortabilă, pot fi combinați într-un mod sportiv, elegant și casual. 

Adidași damă cu platformă versatili pentru ținuta perfectă

Niciun articol de îmbrăcăminte nu este la fel de schimbător și versatil ca modelele de adidași damă cu platformă. Pantofii eleganți nu numai că fac ținuta perfectă, dar îți și definesc în mod semnificativ stilul. Adidașii cu platformă experimentează o revigorare din nou și din nou și este important să-i ai în garderobă. Datorită acestora, te poți înălța cu câțiva centimetre, fără să depui efort. Există multe modele diferite de adidași damă cu platformă la intrend.ro. Toate modelele au în comun talpa confortabilă.  Platforma nu este doar un punct culminant al pantofului, ci și caracterul moale care face mersul cu atât mai confortabil. Pentru o plimbare lungă, un tur pentru vizitarea obiectivelor turistice în weekend sau o zi lungă la birou, alege adidași damă cu platformă, deoarece sunt confortabili de purtat și esențiali. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton